Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Termály v Polsku: INFORMACE PRO CESTOVÁNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
Prohledávání webu:

Termály v Polsku

Poslední aktualizace před 2 roky
49674967Člen
Přidáno před 8 let
Ahoj.
Poradíte někdo termály v Polsku?
Našel jsem toto:
http://www.termab...y-termalne
Samozřejmě kemp v blízkosti je výhodou............
Díky
Martin
SlawczoSlawczoČlen
Přidáno před 8 let
Ahoj

v okoli mas okrem uvedenej termy-Bania v Bialke Tatrzanskiej aj v blizkosti termy v Szaflary /mensie/ a v Bukovine Tatranskej tiez. Do Bialky Tatranskej Terma-Bania chodíme pomerne casto hlavne v zime, pretoze vedla je celkom velky lyziarsky areal, ktory v zime kombinujeme s termalmi. V zime pocas lyziarskej sezony hlavne cez vikend je tam pomerne natresk ako vsade v Polsku. O campingoch v okoli ziadnom neviem, ale uplne bez problemov mozes cez noc ostat na parkovisku. Vacsinou obsluha parkoviska posiela caravany spolu s autobusmi. Parkovisko je do 100m od vstupu do termy a je zadarmo.
Slawczo, Tina, Zuzka, Vilko - Burstner Viseo
49674967Člen
Přidáno před 7 let
Pro ty, které to zajímá. Zde na fóru jsem našel odkaz na tyto termály: http://chocholows...
Máte tam někdo nějakou zkušenost?
Díky
Martin
T
TandyČlen
Přidáno před 7 let
Kousek dál je tohle:
http://www.aquapa...kopane.pl/
Cenově také dobrá volba, ale osobní zkušenost nemám. Myslím že termály v Polsku jsou jedním z mnoha dúvodú, proč apartmány v okolí Bešeňové a Tatralandie zívají prázdnotou.
Tatifer
Jiri MajkiJiri MajkiČlen
Přidáno před 7 let
Chocholowske termy doporučují.Byli jsme minulý týden na Oravci apak tam.Je tam více bazénu a cena taký dobrá.Stani na parkovišti bez problémů.Navštivit pouze přes týden sobota neděle plno.
!y !@ !r !d :z
D
dorkaigorČlen
Přidáno před 7 let
A ja len doplním predchádzajúcu informáciu. Sobota, nedeľa plno, ale všade čisto, dostatok reštaurácií so širokou ponukou a cenovo priaznivou. Jediné, čo mi vadilo, samozrejme okrem množstva ľudí, voda v termáloch má iba 36°C a to sa mi na prehriatie zdálo veľmi málo. A na vstup do vnútorných bazénov si pomaly musel stáť frontu a v tých vonkajších vzhľadom k počasiu... No proste kosa. Ohriať sme sa chodili do saunového sveta.
tomokingtomokingČlen
Přidáno před 7 let

Citovat

4967 napsal:

Pro ty, které to zajímá. Zde na fóru jsem našel odkaz na tyto termály: http://chocholows...
Máte tam někdo nějakou zkušenost?
Díky
Martin


Byl jsem tam s rodinou zacatkem zari. Lidi bylo hodne . Je tam i terapeuticka cast, ktera se plati zvlast. Termalni venkovni cast jeste nebyla dokoncena ...probihaly jeste nejake stavebni upravy. Velke mnozstvi virivek, bazenu ... ten venkovni je dokonce s vodnim barem. Dalsi den jsme byli v Oravici na SK a za me Chocholowske termy jednoznacne vitezi a to i cenou .
M
mariaČlen
Přidáno před 7 let
tento prodloužený víkend jsme si dali Tatralandii, Oravici, Chocholov a Zakopane. Čtvrtek - Tatralandie 2 dospělí a 3 děti 60 éček na den. Třetí dítě neplatilo, nemá ještě 3 roky. Tam, kde není očekávání, není zklamání. Je vidět, že už to má něco za sebou. Místy špína, plíseň, neprofesionální opravy... Všechna lehátka obsazena ručníky. Jídlo v bufetu horší průměr za hrozné peníze. Čekali jsme dlouho. Dalo se to kvůli dětem přežít. Spaní před sportovní halou bez problémů. Je tam i ZOO. Zpočátku jsem remcal, 5 éček za osobu starší 1 rok. Dali nám ale průvodce, který nás vzal dovnitř do klecí. Děti si hladily lvy, lamy, klokany. Nad 15 let se dalo vlézt do klece k medvědovi. Pátek přesun do Oravice. Aquapark v zimním režimu, tobogán nejel. Cena za výše popsanou sestavu 59 éček. Řekli jsme si, že se na Slovensku asi pomátli a posunuli jsme se hned do Chocholova. Nový, čistý areál, spousta blbostí pro děti. Celodenní vstup 140 zlatek. Kurs něco pod 7Kč/Zl. Slušný bufet, kavárna, všichni ochotní a příjemní. Spaní na parkovišti před závorou. Dalo by se prý i za ní, ale nechtěl jsem být do rána za závorou bez možnosti odjezdu v případě potřeby. Sobota přejezd do Zakopaného. Překvapivě málo lidí. V hale chladno, teploměr ukazoval vzduch mezi 29 a 30 st. Slušný bufet. Parking placený, tuším 1 zlatka za hodinu. Večer jsme prošli centrum města, bylo to fajn. Přesun na Slovač, Kalameny. Tam partička mlaďochů v osobácích dělala bordel dlouho do noci, ačkoli pršelo. Ráno koupel a přesun do Maríny na Lipt. Maře. Krásná restaurace, velice příjemný a ochotný personál. Byli to vlastně první obsluhující na Slovensku, kteří se tvářili, že i my s útratou 20 éček jsme pro ně vážení hosté. Následně cesta domů, na konci dálnice u Bešeňové špunt, průjezd Ružomberokem krokem. Před zúžením pod Strečnem další špunt, kolona až do Žiliny. Celkově jsme mezi Bešeňovou a Žilinou ztratili cca 50min.
Za naši rodinu ( a zejména dětskou část ) vyhrál Chocholov.
T
TandyČlen
Přidáno před 7 let

Citovat

maria napsal:přesun do Maríny na Lipt. Maře. Krásná restaurace, velice příjemný a ochotný personál. Byli to vlastně první obsluhující na Slovensku, kteří se tvářili, že i my s útratou 20 éček jsme pro ně vážení hosté.
Mám přesně tentýž dojem, už jsem to tu někde psal, a to tam chodím jenom na kafíčko, posedět a pokochat se krásným výhledem z terasy.

Citovat

maria napsal:Následně cesta domů, na konci dálnice u Bešeňové špunt, průjezd Ružomberokem krokem. Před zúžením pod Strečnem další špunt, kolona až do Žiliny. Celkově jsme mezi Bešeňovou a Žilinou ztratili cca 50min.
A to tu momentálně začali řešit skálu na které stojí Strečno. Takže takto a hůř to tu bude ještě dost dlouho. Jediná obrana je v Ivachnové sjet z dálnice a odbočit do Bešeňové. Na začátku Bešeňové u hotelu Summit odbočit vlevo a přes Lieskovou pokračovat ve směru na Ružomberok. V Ružomberku odbočit na Dolný Kubín, dále přes Istebné, Zázrivou, Terchovou do Žiliny. Rozdíl vzdálenosti bezvýznamný, ztráta času minimální, zcela prázdná cesta, krásná příroda, dá se říci rekreační krajina, od automobilky KIA až do Žiliny čtyřproudovka.

Citovat

maria napsal:Za naši rodinu ( a zejména dětskou část ) vyhrál Chocholov.
Jo,jo, dokud nezapráská polský cenový bič, některé natvrdlé palice v našich termálech skrátka růžové brýle neodloží.
Tatifer
tomokingtomokingČlen
Přidáno před 7 let
Minuly vikend jsme byli na termalech v obci Szaflary v termalech Goracy potok. ( Horky potok). Celodenni vstup 59 zlotych, 2,5 h 45 zlotych a 1,5 h za 35 PLN. Platil jsem 45 za 2,5 hodky a doplatek za dalsi pulhodku je 5 PLN.
Jsou tam jen venkovni bazeny, jeden zastreseny, saunovy svet atd. Voda v bazenech od 41-36 stupnu - tedy kazdy si vybere. Spousta bufetu, samoobsluzna restaurace a nobl restaurace zamerena na steaky ( argentina, new zeland a skotsko) Jidlo opravdu super a za velmi solidni ceny. 2 tobogany plus atrakce pro deti, lanovy park atd. Moc se nam tam libilo tak jsme sli i druhy den rano hned v 9 hodin a vstupne bylo o 10 PLN nizsi. Nocovali jsme pred termalem na parkovisti, krome nas tam stal jeden karavan a jedna obytka. Pak jsme jeli smer Zakopane projit se po slavnem bulvaru Krupowki :-)
Kdyz to srovnam s Chocholovem nebo Bukovinou tak za me Goracy potok vitezi i proto, ze je zde terapeuticka voda s horcikem a sirou a nepouziva se zde zadna chemie. Vida je cira a je citit sirou ale plavky nijak nezbarvuje. Doporucuji si vzit vlastni rucnik a zupan :-)
Chausson 630 (Ford 170Hp) Welcome 2017
martulinmartulinČlen
Přidáno před 2 roky
obnovím toto téma

s kterým termálním parkem máte dobré zkušenosti pro návštěvu včetně dětí do 8let v zimě,
tzn. ne venkovní areál

díval jsem se na ty Chocholowskie termy, že by mohly být vhodné i pro vyblbnutí,
stání přes noc na parkovišti v pohodě?

případně i jiné v okolí, nebo jinde na Slovensku, v této východní oblasti
Upravil martulin dne 02.02.2022 08:46, před 2 roky
P
petakČlen
Přidáno před 2 roky
Ahoj, byli jsme naposledy celý víkend na podzim, parkování v klidu, nikomu jsme nevadili, levněji než na Slovensku,
pro děti super, ale o víkendu dost lidí. Je to kousek do Zakopaného, tam je také aquapark, je menší, není to asi na celý den, večer velmi živé pěkné městečko. To tak ve zkratce.
VasuVasuČlen
Přidáno před 2 roky
Jezdíme bez dětí, nejoblíbenější je Goracy Potok , venkovní bazény, ale úžasný i pro děti. Vnitřní Tatranská Bukovina, všude se chodí vnitřkem a pro děti hodně toboganů. Oboje jsou kousek na Zakopaným. V Chocholově je moc lidí a je mně tam zima ! O víkendu, přímo narváno.
Dobrý a nový termál na Slovensku, je Nitrava v Polným Kesově. Když je otevřený venkovní dětský areál, tak to je bomba.
Když se sami chceme vyhřát, jezdíme do Oravic a když máme čas, jedeme do Velkého Mederu.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: 4967, Slawczo, Tandy, Jiri Majki, dorkaigor, tomoking, maria, martulin, petak, Vasu

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
42,724,599 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.45761 sekund | Průměrně za: 0.45761 (0) sekund | Dotazy: 111 | Použitá paměť: 2.07MB/4MB