Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:
Články

O nás...

Jsme volné, otevřené " společenství ",

Jsme volné, otevřené "společenství", spojeni koníčkem, kterým je cestování s vlastním karavanem. Jsme ze všech věkových skupin, rodiny s dětmi i bez, ze všech koutů nejen Česka a Slovenska.

Smyslem těchto stránek je sdílet své zkušenosti, poradit a pomoci druhým v něčem s čím máme své zkušenosti a naopak dozvědět se něco, co ještě nevím, vkládat a číst dotazy, inzerci.

Stránky jsou rovněž prostředkem k domlouvání, sdílení zážitků, fotografií i videí ze společných i sólo cest. Naše živá kronika. Protože chceme být v kontaktu, posíláme si zprávy, povídáme si v chatu a sdílíme své zkušenosti ve fóru. Jsme si vědomi, že jsme lidé různí, proto se snažíme být k sobě navzájem tolerantní a ohleduplní.

V neposlední řadě slouží tyto stránky i k povídání si o běžných problémech a radostech, k odreagování se mezi lidmi, které známe osobně a nebo jen prostřednictvím internetu. Všichni jsou vždy vítáni.

O bezproblémový chod stránek se starají admini, kteří Vám rádi pomohou. Budeme rádi, když budete aktivně přispívat v oblastech, ve kterých máte zkušenosti. Ale rovněž budeme rádi když Vám naše stránky přinesou odpověď na Váš dotaz nebo vyřeší Váš problém.

Financování webu je zajišťováno jednak z příspěvků jednotlivců, ale také z prodeje samolepek Caravan24.cz a z prodeje reklamy.
logo na karavanlogo na osobni auto

Kontakt:
Miroslav Hostinský
IČ: 65202058
tel.: 608713082
email: admin_zavináč_caravan24.cz

Fun 03. March 2008 48161 přečtení Tisk

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
44,423,824 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.13579 sekund | Průměrně za: 0.13579 (0) sekund | Dotazy: 35 | Použitá paměť: 1.31MB/2MB