Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Jaký navíjecí buben s hadicí?

Poslední aktualizace před 4 roky
MarhonMarhonČlen
Přidáno před 4 roky
Ahoj. Chtěl bych si k Ježíšku pořídit hadici na navíjecím bubnu. Teď vozím klasickou smotanou, ale občas je krátká. Na karavanových e-shopech vidím 1-2 typy od Brunnera. Je to praktické, nebo jen krám na pár použití? Nebo je lepší koupit normální zahradní Karcher, Fiskars... Díky za Vaše zkušenosti.
F
FerkoČlen
Přidáno před 4 roky
Kúp si takú nafukovaciu opletenú, je ľahká, skladná a dlhá. Na občasné naplnenie nádrže ideálna.
J
jirhavČlen
Přidáno před 4 roky
Já používám už několik let tu smrštovací a jsem spokojen.Jak píše kolega je lehká ,skladná,ohebná.Před použitím chce uzavřít výtok,aby se mohla tlakem natáhnout a nakonec dávám nástavec( 70cm1/2coulky )z klasické hadice,aby šla zastrčit do nádrže.Používám v zimě kdy s normální hadicí nejde hejbat.
J
Jirka WČlen
Přidáno před 4 roky
Ahoj, ta smršťovací hadice má limit v tom, že když se natáhne, tudíž natlakuje, že se nedá pustit naplno (menší průtok), neboť pak se zase smrskne. A hůře se udržuje v čistotě a suší. Ale zase na velikost místa, které zabírá a vzdálenost na kterou dosáhne je bezkonkurenční. J.
MarhonMarhonČlen
Přidáno před 4 roky
Ahoj, děkuji za typ. O této hadici jsem také četl spíše negativa, ale asi záleží, zdali je to dražší originál, nebo jen levná náhražka. Vzhledem k tomu, že místem úplně šetřit nemusím, tak bych dal přednost spíše nějaké klasické hadici na navíjecím bubnu, klidně i nějakému kvalitnější/ dražšímu provedení. Značkové caravan příslušenství se mi kvalitou moc neosvědčilo, lepší mi připadá koukat ve-shopech se zahradní technikou. Ale třeba se pletu.
Zdenek a AlenaZdenek a AlenaČlen
Přidáno před 4 roky
Jednou jsem koupil takovou zelenou plochou na navijáku neustále selámala a kvůli tomu nešla voda, hned po prvním použití skončila v popelnici v kempu v Itálii.
Kolega měl podobnou plochou, ale byl to plast s 3 slabejma "kanálkama" a ta se nelámala a fungovala OK odkaz na ni jsem ale nenašel. Teď vozím klasickou zahradní hadici z Mauntfildu.
Lubos a DasaLubos a DasaČlen
Přidáno před 4 roky
Ona je každá hadice někdy krátká.
PepiPepiČlen
Přidáno před 4 roky
Ahoj,měl jsem několik různých hadic,výhody a nevýhody nechci rozeb írat,za mě kup kvalitní smrštovačku a v pohodě ,mám x let.Smile
MarhonMarhonČlen
Přidáno před 4 roky
U té smršťovací mi vadí, že se musí celá rozmotat, aby tekla voda. Většinou mi stačí jen několik metrů, celou délku potřebuji, jen výjimečně. Objednal jsem toto
https://voziky-na.../#recenze/
Je to kompaktní, délka hadice jen 12 m a mohu si odmotat jen tolik, kolik potřebuji. Značka by mohla být zárukou, že to chvíli vydrží. Dám vědět, jak se osvědčila.
Upravil Fun dne 30.11.2021 12:23, před 4 roky
FunFunHlavní administrátor
Přidáno před 4 roky
Mám 20 m na bubnu. Ale zabírá moc místa.
Fun Připojili následující obrazek:
gardenahadice.jpg
konvlastakonvlastaČlen
Přidáno před 4 roky
A používáte hadice na pitnou vodu nebo tomu necháváte volný průběh a neřešíte to?
Vlasta
Ales a HanaAles a HanaČlen
Přidáno před 4 roky
Ahoj cestovatelé,
pokud používáte hadici pro plnění Vaší nádrže s pitnou (užitkovou vodou), tak se podívejte co po pár týdench z uložené hadice lítá za sajrajt a přeji Vám především hodně silnou imunitu. Vozím co nejkratší průhlednou hadici a vždy po použití dbám, aby zůstala bez vody.
Přeji Všem krásné a klidné Vánoce.
Aleš, Hana, yorkshire Jája,
Peugeot Boxer - vestavba Trentino
F
FerkoČlen
Přidáno před 4 roky
Mal som aj klasickú, aj zmršťovaciu hadicu. Ale už ju nenosím a ako núdzové riešenie mám len veľký lievik, ktorý som však ešte nepoužil. V lete na pár dní stačí 90 l nádrž alebo sprchy v kempe a v zime na lyžovačku bez zázemia nádrž vystačí tiež na niekoľko sprchovaní. Viac vody aj tak niet kde dať, lebo odpadná má tiež len 90 litrov a pod autokaravan to nepúšťam. Každý to však môže mať inak.
I
Ivan a HankaČlen
Přidáno před 4 roky
Prosím pěkně, co je to lievik? To je konev?
Přidáno před 4 roky
Kouknul jsem se do slovníku. Lievik je trychtýř. Jak by mohl nahradit hadici nevím. Na víkend sebou hadici většinou nevozím, protože doma nabraná voda bohatě stačí. Na delší výjezdy ale hadici doporučuji. Jako nouzovku konev, nebo kanystr. Zdaleka ne všude je hadice k dispozici. Velmi často jen sloupek s kohoutkem.
Fun
Smile 😊
F
FerkoČlen
Přidáno před 4 roky
Trychtýř je na to, aby sa ti podarilo vliať vodu cez hrdlo do nádrže. A nejaká nádoba na donesenie vody sa vždy nájde napr. konev, kanistr, hrnec, vědro .... Grin
Přidáno před 4 roky

Ferko napsal:

@Ferko - Trychtýř je na to, aby sa ti podarilo vliať vodu cez hrdlo do nádrže. A nejaká nádoba na donesenie vody sa vždy nájde napr. konev, kanistr, hrnec, vědro .... Grin

Teť je to jasné.Like Trychtýř je malý, lehký a je ho tudíž možné vozit na stálo. Já vozím na stálo kanystr s hubičkou. Ale když vím, že budu potřebovat nabrat plnou nádrž, beru hadici.
Fun Připojili následující obrazek:
20211208_151414.jpg
P
paragČlen
Přidáno před 4 roky
Jak toto vlákno sleduji,nestačím se divit,co ta lenost s lidmi udělá!Píší zde o hodně mladší lidé než jsem já a řeši,jestli hadici takovou,nebo makovou.Když kempujeme na divoko,tak je nám většinou jakákoliv hadice k ničemu a v kempu mně i v mých témeř 68 letech nedělá problém vodu v rámci zdravotní procházky vodu nanosit.
To je můj názor,jakou hadici koupit,za mě asi žádnou,ta je nejlevnější a trošku pohybu nikomu neuškodí.
Hezký večer Jarda
Ještě chci dodat,že za dva měsíce kempování na divoko ve Spanělsku jsem neviděl žádné místo,kde by se hadice dala použít.
Upravil parag dne 08.12.2021 20:40, před 4 roky
J
Jirka WČlen
Přidáno před 4 roky
No, taky názor. (za mne teda dost nepochopitelnej) J.
K
kutil1Člen
Přidáno před 4 roky
Ahoj, autor linku shání buben s hadicí, možná ho jiné nápady (než buben) nezajímají, možná ano.
Také jsem se nesetkal s tím, že bych mohl na cestách u benzínky, stanic lanovky, z restaurace atd. připojit hadici. Vozím plastovou zahradní konev a nosím vodu k autu. Také mi bude 68. Lépe se domluví možnost natočit do konve, než připojení. Ideální by byly 2 konve kvůli vyvážení těla při nošení.
Když vyjíždím, mám možnost u baráku nabrat vodu hadicí. Ale určenou jen pro tento účel, následně je voda z hadice vylita a uložena.
Ze začátku jsem používal hadici na zalévání, která je stále položená na slunci na zahradě. Zjistil jsem, že v této hadici kvete voda a zelené se dostalo do nádrže. Také jsem přestal touto hadicí dolévat bazén, protože do rána byla voda zelená. Dolévám i bazén tou, co je na pitnou do obytky.

Tady na foru, musím pohledat, je odkaz na gumový nástavec na výtok z baterie u nízkých umyvadel, kam se konev nevejde, aby šla natočit voda bez potopy na podlaze. Třeba sem někdo odkaz hodí.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 39
Členové online 1
LupekT

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025