Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Nemáte někdo tabulku plynových trisek do lednic trojkombinace DOMETIC ?

Poslední aktualizace před 3 měsíce
D
DZIZIČlen
Přidáno před 4 měsíce
Ahoj, nemohu nikde najít příslušné trisky do abpsorčních lednic, mám typ RM 7401L (C40/113), ale myslím, že by podobnou tabulku uvítali i další. Kdyby jste byl někdo šikovnější v hledání - dejte vědět.
K
karabinka6318Člen
Přidáno před 4 měsíce
Upravil Fun dne 18.12.2025 10:54, před 4 měsíce
K
karabinka6318Člen
Přidáno před 4 měsíce
jinak zkus zadat tryska a ne triskaSmile
J
JménoČlen
Přidáno před 4 měsíce
Tak já se v typech absorbčních chladniček nevyznám, ale třeba někerá umožňuje namísto plynu použít hořák na dřevěné třísky :-) A nebo jsem já právě vynalezl čtyřkombinaci :-)
D
DZIZIČlen
Přidáno před 4 měsíce
Karabinka díky za odkaz, z něj se ale číslo trisky vykouzlit nedá, tak kdyby ještě někdo našel.... Překvapilo mne jak k tomu někteří přistupují - třeba v jednou solidním servisu (nechci jmenovat) mají jen 2 typy a z toho je jeden na 50 barů) a ty bylo mi řečeno dávají do všech lednic !!! A pak se někdo diví, že mu to nechladí jak má......
VasuVasuČlen
Přidáno před 4 měsíce
Tyto trysky testuji tenkou jehlou, kolik mm vyčnívá ven. Jinak tyto a podobné trysky kupuji v jednou nejmenovaném obchodě v Ostravě za 32 Kč.
D
DZIZIČlen
Přidáno před 3 měsíce
Pro Vasu - ahoj poslal jsem ti SZ, nebo mi cinkni na 777 263 261. Díky.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: DZIZI, karabinka6318, Jméno, Vasu
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 20
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025