Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

GIGANT III. od 17.8.-19.8.07

Poslední aktualizace před 19 let
X
xČlen
Přidáno před 19 let
[color=red]Na Gigant potřetí od 17.8.-19.8.07 nebo déle...[/color]:)

Je možný tento program:

[color=red]- pátek[/color]
*příjezdy, seznamování s novými přáteli, večení posezení při kytaře a doprovodných nástrojích

[color=red]-sobota[/color]
*možný výlet do HK - Obří akvárium v Hradci Králové (minulý Gigant to nevyšlo z důvodu vedra)
*při nepříznivém počasí možnost návštěvy krytého bazénu v HK
*nebo výlet na kolech do Lázní Bohdaneč podívat se na fontány, lázeňský park a navštívit místní cukrárnu
*pokud bude hezké počasí - koupání v písníku Gigant
*možné výlety na pramici po písníku

-[color=red] neděle[/color]
*odpočinek, odjezd k domovům

Také všem novým účastníkům připomínáme, že na Gigantu není pitná voda a elektřina je pouze omezeně na světla a pobyt je zdarma!:l

Jelikož vážně uvažujeme celý pozemek Gigantu oplotit a pokud se nám podaří připravit materiál, byli bychom rádi, kdybyste nám pomohli usadit sloupky na plot. Pokud se nás sejde jako minule okolo 16ti, tak na každou rodinu vyjde 1 sloupek. Pochopitelně akce je dobrovolná - chtěli bychom plotem zajistit více bezpečí!;)
BobikBobikČlen
Přidáno před 19 let
Bobik se hlasí dobrovolně povině :l:l:l
SarkaSarkaAdministrátor
Přidáno před 19 let
Hlásí se Fun a jeho žena. Děti máme na táboře, karavan s rodiči na Orlíku. Přijedeme se stanem :p - vzpomínka na mladý časy. TĚŠÍME SE.
M
MonikaNováček
Přidáno před 19 let
Ahoj taky se hlásíme do služby Monika a 4 děti
:l
HelcaHelcaČlen
Přidáno před 19 let
Já bych mohla dorazit v sobotu na kole, ale nevím jak se spaním, kdyžtak bych jela večer domů.
Helča bez bydlíku ;u
R
Roman PCEČlen
Přidáno před 19 let
Koukám, že se nikomu nechce pracovat. Tak aby bylo více lidí, přijedu v počtu dva dospělí a čtyři děti.
X
xČlen
Přidáno před 19 let
Koukám Romane, že už se opičíš po Monice, ta přijede taky s půjčenými dětmi, no kdyžtak místo sloupků uděláme dětský den a MDŽ:D:D:D
J
jpsČlen
Přidáno před 19 let
Velmi mne mrzí, že nepřispěju k budování plotu, ( ač to mám za rohem)ale bohužel chodím jen se stále se zvětšujícími se potížemi, tak bych nebyl nic platný. Přeji Vám, aby takových "mrzáčků" bylo co nejméně.
R
Roman PCEČlen
Přidáno před 19 let
Myslím, že polovina dětí se bude velice líbit Vašemu mladýmu. Přeci jen čtrnáctiletá dvojčata...:D
HelcaHelcaČlen
Přidáno před 19 let
Takže to vypadá místo sloupků na seznamku :D
Helča bez bydlíku ;u
_
_mchČlen
Přidáno před 19 let
To:JPS Ahoj Pepo,tvoje zpráva mě dojala a přeji ti co nejpříjemější prožití doby do uzdravení.Pokud by ti vyšel čas a byla by chuť třeba na kávu.či bábovku budeš srdečně vítán.;)
Upravil _mch dne 15.08.2007 11:01, před 19 let
V
Vajglon HnusonČlen
Přidáno před 19 let
Jo, machajdova bábovka, už se mi po ní stýská:c.
LukasLukasČlen
Přidáno před 19 let
No my bohužel nedorazíme. Kamarád slaví 30ku, jsme pozvaný už dva měsíce předem.....:f
Rapiďáci, tel: 725 707 636
J
JIHNováček
Přidáno před 19 let
Ahoj, my se bohužel taky nezúčastníme. Jedem pro Honzu na Šumavu. Tak někdy příště. Mějte se moc krásně! Ivana,Jarda a Honza P.:c
BobikBobikČlen
Přidáno před 19 let
to jsem cmutnej
R
Roman PCEČlen
Přidáno před 19 let
Počítám dobře, že je nahlášeno čtvero osádek? Ach Ty sloupky.
PLAFPLAFČlen
Přidáno před 19 let
Ahoj ve spolek ,
podařilo se a tento víkend mám volný, snad, ještě to nevím jistě , ale zatím službu mám až v pondělí, a přijedem možná na GIGANT III asi v pátek večer kolem sedmé hodiny. Co se týče těch sloupků , vůbec se nebráníme, ba naopak moc rádi pomůžeme nejlepším kamarádům - bereme i zánovní zemní vrták, kterým sice pamatuje Žižku když měl obě oči, ovšem maká dodnes !!!! . Ovšem bohužel, musé se ovládat ručně. Ale i tento výlet má své ale !!! Bohužel , i děti mají své DNY , takže v sobotu musíme asi v jedenáct odložit vrták a odjet směr Pardubice do Cinestar kina na pohádku o 12:00 hod "Divoké vlny" . Je to současný trhák o nějakém tučňákovi a jeho surfu -kreslený film pro děti. Poté opět můžeme nažhavit své vrtáky a pokračovat v zapouštění sloupků. Těšíme se na příjemně strávený víkend !

PLAFci.
X
xČlen
Přidáno před 19 let
To jsme moc rádi, že přijedete a to kino, to je taky bezva nápad, přidáme se k Vám. Jak říkáte:"Příjemné spojíme s užitečným". Moc děkujeme za ty kamarády, moc si toho vážíme. Machajdovi:l:l:l
PLAFPLAFČlen
Přidáno před 19 let
No, moc Símo děkujeme a není za co, protože opravdových kamarádů je dnes velmi málo. Víš, jak jsme o tom hovořili. A znovu říkáme OPRAVDOVÝCH. !!! Takže přijedeme v pátek na večer, chceme co nejvíce pomoci a jsme rádi, že pomůžeme pro dobrou věc. To kino bude bomba, uvidíte, ale naše zapuštěné sloupky, ty budou naprostou senzací !!!

PLAFci.
HelcaHelcaČlen
Přidáno před 19 let
Podle ukázek který jsme viděli, ten film bude legrace - škoda že tu není Martínek, přidali bychom se do kina k vám :c
Helča bez bydlíku ;u
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy nemůžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: x, Bobik, Sarka, Monika, Helca, Roman PCE, jps, _mch, Vajglon Hnuson, Lukas, JIH, PLAF, Martin Small
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 26
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025