Zdravíme, na fotkách termálka vypadala moc pěkně. Letos už nám to asi nevyjde, ale příští rok (když byste vyrazili opět) se rádi připojíme. Jedete sem poprvé? Nevíte, jak vyjde vstup, když jste ubytování v campu?
MilaČlenPřidáno
před 19 letAhoj, Mirek má pravdu, ale v tomhle období stejně není pro děti žádný. V Sarváru jsou atrakce venku a jsou přes zimu vypuštěny. Oba kempy Bük i Sarvar mají v ceně celodenní vstup do lázní. Dá se kdykoli odejít a zase se vrátit. ;t
Přes zimu je to jen ležet v teplé vodě mezi přáteli a klábosit o ničem.
Milan:):_
BobikČlenPřidáno
před 19 letuvidím no láká mě to teplá vodička a mochito Mila dobře griluje no nejed že ;M;j;d
MilaČlenPřidáno
před 19 letPojeď ;d jede taky Jarda se Zuzkou.:_
furgonČlenPřidáno
před 19 letI když jsme s Milanem dávno dohodnutí ,tak se teprve teď oficielně hlásíme a nahlašuji i Radana s Andulkou .A už teď se těším na teplou "smradlavou" vodičku:D P.S.doufám Jarouši ,že jsi si naplánoval stejný víkend jako mi.Ahoj Jarda:_:_
Jarda a Zuzka
Laika Ecovip 409
furgonČlenPřidáno
před 19 letTa k co nikdo se nepřidá :xvenku začíná být pěkně hnusně:|ale v Buku v bazénu si pěkně prohřejem kosti;-
Jarda a Zuzka
Laika Ecovip 409
MilaČlenPřidáno
před 19 letVšichni jedou k Matýskovi na řízky, jenom my na Bobgulaš a potit se. Vždyť ještě 4x:k a jedem. Stánička řízky taky nasmaží. Jenže ty nikdo neuvidí.
Ahoj:_
SarkaAdministrátorPřidáno
před 19 letMílo, nafoťte nám to. Užívejte si teplou vodičku. Mějte se krásně a někdy zase někde.:_
BobikČlenPřidáno
před 19 letNo láká mě to bylo by to dobré na mé staré kosti jojo a to dobré papu ;j juknu po nějake ;g na zahřatí chichi a mooožnáá pojedu ;t
Upravil Bobik dne 22.10.2007 12:26,
před 19 let
MilaČlenPřidáno
před 19 letSe Servárem mám zkušenost tu, že jsem měl dokonce rezervaci mailem potvrzenou a místo pomalu nebylo. Vůbec na ni nereagovali.