zdenek a Irena LbcČlenPřidáno
před 15 letJe nás zde již 2 536. Odkud vlastně vyjíždíme na své cesty za poznáním?
Dovolil jsem si připravit jednoduchý dotazníček, kdo chce, může se připojit. !):_:_
Všude dobře tak co doma, cestujeme s polointegrálem RAPIDO...
Upravil zdenek a Irena Lbc dne 05.02.2011 04:20,
před 15 let
Franta REZACČlenPřidáno
před 15 letDobrá, ale Plzeňský kraj chybí. Západočeský je, a Karlovarský taky. Ale safra Plzeň je něco míň, jak Karlovamoskva ? :@ :)
zankatČlenPřidáno
před 15 letCelkom sa mi to páči, ale bolo by dobré keby to Admin zakomponoval priamo na fórum aj s prehľadom kto konkrétne sa v ktorom kraji nachádza.
před 15 letCitovat
SignBoss napsal:
Dobrá, ale Plzeňský kraj chybí. Západočeský je, a Karlovarský taky. Ale safra Plzeň je něco míň, jak Karlovamoskva ? :@ :)
Omlouvám se, opraveno! :_
Upravil zdenek a Irena Lbc dne 05.02.2011 04:20,
před 15 let
před 15 letPřátelé, hlasujeme, hlasujeme. Není to sice povinné, ale čím více, tím lépe. :_:_
Upravil zdenek a Irena Lbc dne 05.02.2011 04:21,
před 15 let
zankatČlenPřidáno
před 15 letAhoj fun, to je v pohode, ja len zo zaujímavosti som chcel vedieť koľko tu mám na Vášom fóre krajanov slovákov a dá sa to zistiť len vtedy keď do vyhľadávania sa zadá slovo slovensko a aktivuje sa členovia, ale to slovo musia mať členovia napísane v kolónke bydliště, ja som si to upravil v profile. Keď som to skúšal podľa země tak to nefungovalo. Ďakujem s pozdravom
mikivanČlenPřidáno
před 15 letJsem tady nový a už jsem přidal hlas sice teprve desátý za pardubický kraj ale snad se někdo přidá tak to rozjeďte ať víme odkud všichni vyjíždíme. !y Zdraví M. :P
před 15 letNo, na to, že je nás tu již 2 663 posádek, s hlasováním žádná sláva... :(
ajfelaciČlenPřidáno
před 15 letJsme Karlovaráci a nejsem rád když se někdo naváží do varů.Byl jsem minulý týden v Praze a tam byl nápis u restaurace jen v ruštině a angličtině tak nevim jak to je.Prostě hlasujte a budem si každý hlídat svoje máslo na hlavě .!e
Anketa už asi nefunguje, což?