MilaČlenPřidáno
před 19 letKdo kam razíte na poslední svátek prodlužující víkend v tomto roce?:f:f:f
Ještě by mohlo být hezky a tak nevím zda vyrazíme na houby na šumavu nebo do nějakých lázní v Maďarsku nebo v Tatrách.
My máme stále ve hře Krakow ale ten asi necháme na větší zimu.:l
BobikČlenPřidáno
před 19 letJo Mílo to je otázka na tělo ja to moc neřeším prostě se kněkomu přidám Bobik :l:l
Mílo já věřím, že v tomto termínu budeme mít, jako každý rok rozloučení s létem v Sedmihorkách.
PLAFČlenPřidáno
před 19 letRoman má pravdu ,
v tomto termínu se většinou scházíme v Sedmihorkách . Na jaře rozehříváme a na podzim zateplujeme naše bydlísky . Jestli se to chytí , tak se taky a velmi rádi hlásíme k Romanovi.
Takže, prodloužený víkend, sláva Sedmihorkám !!!
PLAFci.
Upravil PLAF dne 16.08.2007 19:59,
před 19 let
FunHlavní administrátorPřidáno
před 19 letDebata pokračuje, :l
proto uvítáme další tipy, kde strávit poslední delší víkend roku.
Zatím jsou tyto návrhy:
-Sedmihorky
-Hluboký, Holice
-Broďák u Červeného Kostelce
-Šumava, Maďarsko, Tatry
Popřemýšlejte, pozvěte a navrhněte další!:l
Fun

😊
MilaČlenPřidáno
před 19 letSlovo do pranice a další měsíc se bude hlasovat.
Ahoj hezký víkend. Budu přemýšlet kde se nám kde líbilo.:f:f:f
A co takhle JIH. Jak je nyní Věra v lázních. Třeboňsko a okolí. Houby, cyklotrasy samá rovina, rybí speciality, odevšad hnedle stejně daleko atd.
Upravil merfan dne 17.08.2007 15:22,
před 19 let
PLAFČlenPřidáno
před 19 letJo Šumava taky nezní špatně , tento rok jsme se tam chtěli taky podívat , ale nevyšlo nám to . Jako zakončení sezóny to taky nezní špatně .
Já jsem ještě v Sedmihorkách nebyl,ale Chlum u Třeboně je paráda,hlavně na kola.
VeraČlenPřidáno
před 19 letV tomto termínu nevystrčím preventivně nos a budu v ústraní oslavovat první výročí kolenautržení :l:D:l:D:l:D
MilaČlenPřidáno
před 19 letAhoj.
Rozvířil jsem termín - to jsem celý já na co sáhnu tak se ostatní poperou.
Věřím, že administrátoři umí udělat anketu a podle návrhů po uzavření ankety můžeme hlasovat. Věřím, že kdo chce vyjet tak ten se podřídí většině hlasů.
Dávám do placu kemp:
1/ Blanický mlýn - Šumava - v tomto kempu jsem byl příjemná obsluha (spíše rodinná) restauračka s jakousi klubovnou v místě a příroda překrásná "Šumava"
2/ Pasohlávky, Novomlýnská přehrada - Jižní Morava - Nebyl jsem tam a slibuji si, že sa tam jednou podívám. Blízko Mikulov, Lázně v Rakousku "Lee" příroda jižní Morava.
Ahoj
My jedeme asi na Psohlávky.
Ahoj Tom
Nechceme, ale klidně pojedeme i na vinobraní, máme to kousek.:)
Ahoj Tom
Kemp OASA nemá chybu, jsem pro všemi deseti. Jen jsem se nedočetl zda je v provozu ještě konec září.
Tak potom je to špatné :( Jedině jestli by nebyla možnost při větším zájmu i po 15.9.
Upravil merfan dne 21.08.2007 16:36,
před 19 let
MilaČlenPřidáno
před 19 letKemp je pěkný, také jsme tam nikdy nebyli a stánička někde četla, že je poblíž rybí restaurace, kde vaří veliké množství rybých specialit. My můžeme jakékoli ryby a potvory z řek a moří. V mlýně u Pilské nádrže mají také dobré ryby ale tady je prý větší výběr.
Ahoj:):l:)