SteMiČlenPřidáno
před 17 let...ahój klucí - vážené ministerstvo, jen krátkou zprávou z cest navazuji-co jsem slíbil a zrealizoval, tedy našli našli milí rádcové a to i se zřízením mobilní ambasády na rákosovém voru, teď již brázdivší Jadranské dálavy s mou již v minulosti vypodobněnou přítelkyní, hledaje tam tak další spřízněné duše a všechny lidičky...pán bůh s ní a tečka.
[u]A teď převážně vážně [/u]: měl jsem svého času ve své skládačce takový zlepšováček-vychytávku. Do prostoru za 60 lt lednicí 220V/PB jsem umístil taký 2 klapkami ovládaný rekuperátorek/výměník a tak využíval odpadního tepla z lednice ( obzvláštního efektu docíleno, když se přepnulo na PB a využil se navíc komínek s odtahem spalin, který měl vývod navíc přes ten výměník a separátně vyveden vně karavanu )...kdo by čekal, že se s tím karavaník dal vytápět zcela zdarma, tak jen upřesňuji, že to v mezidobí jaro-podzim-nevlídno dotápělo docela slušně, ale v zimě by samo o sobě určitě nestačilo.
No a tak to sem dávám k dobru věci, neboť si i myslím, že to sem i jako "UDO" patří a když by měl někdo snad zájem tak zcela zdarma a nezištně doodpovím...snad se mi povede i malý obr. přiložiti.
Makarska Rivijera moj drugi dom
Upravil SteMi dne 27.08.2009 16:30,
před 17 let