Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

...ahój klucí - vážené ministerstvo, jen krátkou zprávou z cest navazuji-co jsem slíbil a zrealizova

Poslední aktualizace právě teď
SteMiSteMiČlen
Přidáno před 17 let
...ahój klucí - vážené ministerstvo, jen krátkou zprávou z cest navazuji-co jsem slíbil a zrealizoval, tedy našli našli milí rádcové a to i se zřízením mobilní ambasády na rákosovém voru, teď již brázdivší Jadranské dálavy s mou již v minulosti vypodobněnou přítelkyní, hledaje tam tak další spřízněné duše a všechny lidičky...pán bůh s ní a tečka.

[u]A teď převážně vážně [/u]: měl jsem svého času ve své skládačce takový zlepšováček-vychytávku. Do prostoru za 60 lt lednicí 220V/PB jsem umístil taký 2 klapkami ovládaný rekuperátorek/výměník a tak využíval odpadního tepla z lednice ( obzvláštního efektu docíleno, když se přepnulo na PB a využil se navíc komínek s odtahem spalin, který měl vývod navíc přes ten výměník a separátně vyveden vně karavanu )...kdo by čekal, že se s tím karavaník dal vytápět zcela zdarma, tak jen upřesňuji, že to v mezidobí jaro-podzim-nevlídno dotápělo docela slušně, ale v zimě by samo o sobě určitě nestačilo.
No a tak to sem dávám k dobru věci, neboť si i myslím, že to sem i jako "UDO" patří a když by měl někdo snad zájem tak zcela zdarma a nezištně doodpovím...snad se mi povede i malý obr. přiložiti.
Makarska Rivijera moj drugi dom
Upravil SteMi dne 27.08.2009 16:30, před 17 let
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: SteMi
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 60
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025