Dobrý den, ma problém na karavanu Burstner Ventana 455ts. Když jsem napojen na 230 voltú tak když otevřu lednici tak mi začne blikat světlo v ní a cokoliv co je puštěné a ve skříni začne cvakat nějaké relé. To samé když pustím kohoutek vody tak taky zhasínají přerušovaně světla a čerpadlo vody jde přerušovaně. Nevíte někdo v čem by mohl být problém? Děkuji za každou radu.
Zdravím,
takto podle popisu mě bohužel žádná možná konkrétní příčina nenapadá. Nevím, odkud jsi, ale v případě Prahy a rozumého okolí bych snad byl schopen záhadu odhalit, pokud by tady nikdo nepřišel s radou.
Jen pro upřesnění, baterka v přívěsu je ? Jak se mění její napětí před/během/po projevu problému ?
Bery
[color=#003399]Bery
Beyerland Vitesse 4.00 CT (1987) / Predom Prespol N126a (1976) + Octavka 1,6 LPG ...
Ondra, Kačula, Fanda, Máňa a chlupatej hlídač Bobinka
Rád pomohu s hledáním a opravami hlavně elektrických závad či úpravami, Praha 4 a okolí[/color].
jo kamaráde vidím že se v tom nekdo pěkně vyřádil, a takhle když se to nevidí tak to je těžko radit, může to být trafo, menič , relé, zkrat nekde, nebo neco blbe zapojené, nejlepší bude když seženeš nejakého šikovného ale opravdu šikovného elektrikáře ten by na to mohl přijít ale myslím si že to může být třeba nejaká maličkost, ale je mi divné že když otevřeš dveře u ledničky a to pravdepodobně se rozsvítí žárovička uvnitř ledničky (předpokládám že je na 12V) tak že i při tak malém odberu to blbne.
já osobně bych to řešil takto: dát na střechu solár a přes regulátor to zapojit do baterky (aspon 100 Ap) a na toto zapojit veškeré osvětlení a čerpadlo na vodu, ledničku bych dal na Pb , takto to mám zapojené v obytnáku už roky a v kempu se nenapojuji na 220 nebot při cenách jaké si kempaři učtujou a letos to bude ještě dražší tak se to vyplatí
ale to za předpokladu že budeš často jezdit aby se investice vyplatila. Akorát jako případně rezervu v nouzi to mít připravené na připojení na 220 V pouze na ledničku (kdyby se chlezení na plyn pokazilo)
Kdybys to takto zapojil tak může s velkou pravdepodobností blbnout plynový bojler respektive elektronika co je vněm a to jestli máš tlakové čerpadlo na vodu ,které má velký odber proudu tak při zapnutí čerpadla vypadne bojler, tento problém jsem vyřěšil že el. na bojlér jsem zapojil na startovací baterii.
a ješte samozřejmě zapojit el na 12V na ledničku aby chladila za jízdy a brala štávu s auta
jestli přijdeš na to v čem je závada dej vedet
PetrDubiČlenPřidáno
před 1 rokMě napadá jedna možnost, že tam je na napájení z 230V klasický karavanový napáječ bez filtrace (nebo už to mají kondíky za sebou) a proto blikají světla. Dokonce je i možnost, že je tam zapojený napáječ, ze kterého jde střídavé napětí (i takové se montovaly) a vůbec není vhodný k připojení baterie a jiných věcí než světel. Nejspíš tam bude připojený nevhodný zdroj z 230V a to bude celý problém.
Já si myslím, že základ by byl vyfotit ten zdroj 12V (většinou bývá kombinovaný s pojistkama) a dát sem jeho fotku (ideálně i štítek s typem) - potom teprve bude možné něco řešit.
Tohle je jidinej zdroj kterej jsem tam našel. Z něho vychází to clakání.
Honza89 Připojili následující obrazek:
PetrDubiČlenPřidáno
před 1 rokAhoj,
to je on. Teď jsem koukal na internet a když jsem zadal ten typ, tak na mě vyskočilo mraky stránek, kde lidé řeší problém s tím zdrojem, takže to nebude asi nic neobvyklého.
Každopádně uvnitř je zdroj 12V/20A, nějaká řídící elektronika, relátka a podobně. Takže odešlo něco uvnitř. Viděl jsem i nějaký fotky vnitřku, je tam několik větších elektrolytických kondenzátorů (na první pohled 4, možná tam je i nějaký menší) a vzhledem k tomu, že ten zdroj bude minimálně 20 let starej, tak jsou nejspíš ty kondenzátory po smrti. Každopádně bych doporučoval zdroj vymontovat a dát to někomu, kdo se vyzná v elektronice nebo jí opravuje, protože pokud se nevyznáš v elektronice ty, tak s tím asi neuděláš - bude potřeba okouknout parametry kondenzátorů (raději všech), koupit nové, staré vypájet a zapájet nové. Potom by se měl zdroj rozjet (pokud tam neodešlo ještě něco jiného. Oprava maximálně do několika stokorun (pokud nepočítám cenu práce). Těm špatným kondenzátorům by napovídalo i to cvakání relátka.
Tak jsem se podle označení taky podíval v rychlosti na obrázek a vidím tam jen nějakej základní spínanej zdroj (pokud není nějakej chytrón ze zadní strany desky) s jedním relátkem a pár pojistkama, i kondíky tam jsou snad jen filtrační na vstupu a výstupu. Asi nic, s čím bych případně nemohl nabídnout svoji pomoc.
ALE nejdřív, pokud nemáš jinou možnost zkoumání, mě teď napadlo, jak "diagnostikovat", jestli je fakt problém v tomhle zdroji. Začal bych u baterky - pokud máš voltmetr, mění se její napětí s připojením k síti, tedy slouží zdroj i jako nabíječka ? Tuším, že to relatko tam může být právě proto, aby tomu tak nebylo (zdroj nemusí umět fungovat zatížený baterkou a to relé ho proti tomu chrání), ale třeba se pletu, zdroj natvrdo paralelně k baterce jsem viděl i originál.
Tak a pokud by tomu tak nebylo, zdroj neplnil i funkci nabíječky, zkusil bych nabitou baterku přes nějakou pojistku spojit přímo s nekterým z jeho výstupů, co to budě dělat.Pokud začne okamžitě cvakat a zároveň ale zůstanou funkční všechny jím napájené spotřebiče, ukazovalo by to na problém v něm. Asi není třeba tahat kvůli tomu od baterky kabel, už tam bude, jen propojit kontakty. A možná jen přidržet to relátko, pokud je takhle nahatý bez krytu (a pokud je od toho, toť otázka) A nebo jen prostě zkusit přímo na kterejkoli výstup zdroje třeba běžnou 12V21W žárovičku a pokud začně kravit, je to jasný.