Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

idea karavaningu??

Poslední aktualizace před 19 let
LukasLukasČlen
Přidáno před 19 let
Tak jsem si tak prohlížel fotoalba, a napadla mě otázka.....jestli se za tou vznešenou ideou karavaningu, jako že jsme rádi v přírodě, rádi poznáváme nová místa ablablablablaatakdál huráajeto, neskrývá obyčejná touha utahat děti, aby dali pokoj a my se pak mohli věnovat obžérství a alkoholu...:D:b:u
Rapiďáci, tel: 725 707 636
FunFunHlavní administrátor
Přidáno před 19 let
Pavlo, jsi asi poslední, která to pochopila.:D:D:D:D
Nicméně, o žádné idei nemudrujeme, jsme takoví jací jsme a na nic si nehrajeme.
Chceš-li něco víc, napiš o tom.;)
Fun
Smile 😊
BobikBobikČlen
Přidáno před 19 let
hm Pavlo a znaš pro děti o víkendu něco lepšího ja si myslím že je to pro děti idealní moje dítě bobik se na víkendy moc těší chichi :D:b:D
SarkaSarkaAdministrátor
Přidáno před 19 let
Bobík je tvoje dítě? :o:o
J
jirhavČlen
Přidáno před 19 let
Pavlo,já už mám děti velké,vlastně už mám vnoučátka.To co mě na výjezdech zaujalo je péče a zábava pro ty nejmenší,jejich zabavení-ne utahání, kterou pro ně děláte.Já jsem jako malý tu možnost,ani štěstí neměl,na cestování peníze nezbývali.Sám jsem potom z dětmi jezdil pod stan každý rok,a vím jak na to dnes vzpomínají.Když tak sleduji co pro děti dělá a organizuje třeba Šárka ,tak nevím kdo je víc utahaný jestli děti,nebo rodiče.Prostě všichni mají můj obdiv.Jak to vypadá na fotkách je mi šuma fuk,to je pro mne vzpomínka na hezké chvilky,s prima partou.Jirka:p
SarkaSarkaAdministrátor
Přidáno před 19 let
Já si myslím, že Lukáš to myslel jako vtip (aspoň doufám). A JirkoHav Tobě díky za ta slova. Dobíjí mi baterky, když vidím, že to lidi za něco maj.
Zase něco vymyslíme. /V plánu (nápad Ivety Uknajovic) je karneval pro děti - vytvářejte pomalu masky - děti!, další myšlenka je Vánoce v létě - se stromečkem, koledami, ozdobami a dárečky...atd, další nápad od Lišky je Den v jednom stylu: pruhovaný,modrý, červený atd./ Nápady pište - určitě zase něco podniknem, abychom se o víkendech nevěnovali jenom tomu obžerství i když to je taky prima zábava. :b
LukasLukasČlen
Přidáno před 19 let
Chválím Šárku! Jediná si všimla, že jsem to psal JÁ, a ne Pavla:D Jasně, myslel jsem, to jako srandu.....jo a k těm vánocům v létě.....my si takový soukromý letní vánoce doma taky děláme, tak proč to neudělat ve velkým. Jen nevím, aby z toho ty děti pak neměli problémy třeba ve škole....V Sedmihorkách jsme trhali bonbóny ze stromu, ježíšek chodí v červenci.....:DB)
BobikBobikČlen
Přidáno před 19 let
to rejpání je snad nakažlive vid Lukasku :b:D
_
_mchČlen
Přidáno před 19 let
V pondělí se mě ptala babička,kterou mnoho nevídáme,jestli Verunce nepůsobí problém naše neustále cestování s cizími lidmi.Jsen na to odpověděl,že působí,nechce se vracet domů.Verunčina rozzářená tvářička je plným zadostiučiněním:b:DB)
LukasLukasČlen
Přidáno před 19 let
No naše děti to maj podobně. Jakmile přitáhnu karavan před barák, Áda stojí v okně a furt vykřikuje něco jako "kala, kala, hujá.." prostě se těší, že nás (a Štěpánka) bude moct ničit někde jinde, než doma:D S domčou je to podobný, akorát jak je starší, tak už radostí nevvyvádí tolik, jako Áda.....
olga liskaolga liskaČlen
Přidáno před 19 let
Taky jsem nechápala, jak jste přišli na to, že příspěvek psala Pavla :o .

Taky se mi ulevilo, když Lukáš potvrdil, že se jednalo o žert. Už, už jsem vás chtěla zasypat tisíci důvody, proč s vámi jezdíme a že rozhodně prim nehrají aktivity, na něž Lukáš poukazoval. Ale představit si to bez nich neumíme :p . Ještě dnes vzpomínám na ovocný salát a hlavně na tu Peachku na něm! :D:D:D

A nápad s pruhovaným, kostkatým a jinak barevným výjedzem není můj, inspiraci poskytly naše paní učitelky v MŠ.

Lukáši, a pojedete s námi ještě někdy? :D:D:D
BobikBobikČlen
Přidáno před 19 let
a co treba naučit děti pit karavanky treba pak nebudou tak rychle utikat budou chodit dřiv spat a pak se do karavanků vklidu muzeme pustit my když neějake zbydou :D:Da hlavně Stěpanek my všechno nes... nespapa :b:b
LukasLukasČlen
Přidáno před 19 let
Zde se projevily Bobikovy zkušenosti...konečně slovo do pranice!B)
PLAFPLAFČlen
Přidáno před 19 let
Taky chceme přispět kapkou do mlýna . Člověk jede s karavanem si odpočinout , a to jak děti tak i dospělí . Nedovedete si představit , když dětem řeknete , že se někam jede , a už vůbec ne když beru naviák a tahám bydlíska z přístřešku ( jak jinak říkám z chlívku). A už vůbec nejlepší je , když se vrátíte a děti nezavřou pusu , jak štebetají babičce a dědovi své zážitky z cest :b. A to je na tom to nejhezčí :s. My jsme jako malí tuto možnost neměli , maximálně někam pod stan a to jen na týden o prázdninách :(. A to večwrní sezení na městysu má také své kouzlo . Vždyť tady padají bariéry a nikomu nevadí kdo je kdo a kdo co dělá a jak vypadá . Prostě se sejde dobrá parta "A VOTOM TO JE" .

Mějte se fajn a ať se kolečka točí:b:w
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Lukas, Fun, Bobik, Sarka, jirhav, _mch, olga liska, PLAF
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 20
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025