Přátelé,kamarádi. Konec léta se nezadržitelně řítí ke konci a já myslím, že zachováme tradici a rozloučíme se s létem opět v kempu Sedmihorky. Tak se hlásím první a beru si jedničku. Ahoj v Sedmihorkách.
Upravil Fun dne 24.09.2007 19:12,
před 19 let
FunHlavní administrátorPřidáno
před 19 letV Sedmihorkách už to notoricky známe. Chceme vyzkoušet jiný kemp. :(
Fun

😊
V tom Vám nikdo nebrání. Já jedu Sedmihorky. A věřím tomu, že nebudu sám. Přeci jen tradice je tradice.
Upravil Roman PCE dne 16.08.2007 22:27,
před 19 letAhojte. Já bych třeba navrhovala jen na Broďák u Červeného Kostelce, je to tam taky pěkný, nebo do Holic- kemp Hluboký, probereme to na Gigoši a něco vymyslíme.:l:l:l
Myslím, že neprobereme.Tedy ne se mnou. Já mám jasno.Samosebou, každý může jet kam chce. I si vypsat co chce. Nebo ne?
Upravil Roman PCE dne 16.08.2007 22:34,
před 19 letOpravdu s Tebou Mirku nesouhlasím. Ale to je jedno.
Upravil Roman PCE dne 16.08.2007 22:40,
před 19 let
BobikČlenPřidáno
před 19 letZměna je život co takhle udělat válečnou poradu o víkendu na Gigači a pak to dohodnout ještě v Jevíčku s prately taky tam bude prima parta mě nejsou duležité kempy ale přátelé s kterymy jezdím mam vas rad Bobik :o:|
MatysekČlenPřidáno
před 19 letPerte se a žertese.Já souhlasím s Bobíkem změna je život.Jinak přijedu v sobotu na 90%stavět plot na gigant a večer zase domu,mám na hospodě akci.Zdraví Matýsek
Matýsku jseš moc hodný, že chceš přijet pomoct na Gigoš,:l:l ale naotočku opravdu nemusíš. Máme s sebou puberťáky, tak je zapřáhneme. Moc díky a někde příště. Machajdovi:l:l:l
MilaČlenPřidáno
před 19 letVýjezd 27.9.16,oo - 30.9.15,oo je rodinnou radou odsouhlasen, Hlásíme se kamkoli, je nám to jedno kam. Nebyli jsme v Sedmihorkách a nebyli jsme ani v dalších desítkách možná stovkách kempů po ČR. Konečně vás poznáme. Jedeme Já Milan (46), moje Stanička (44) a naše vnoučátka hošíček (6) + holčička (4). Budeme mít sebou povinou potřebnou výbavu gril, pivko, vínko, kořalečku a přiložíme nepovinnou výbalu kola, rakety a petanque, plavky a jiné nepotřebnostli.
Ahoj někde Milan. Číslo naší posádky nevím není určen počátek.
Taky bychom uvítali nějakou změnu, Sedmihorky už máme trochu okoukané. Tradice je tradice, ale změna je život.
Lišáci
PS. Bobíku my tě taky máme přece rádi:):l:D:| (teda to je věc ti smajlíci)
LubosNNováčekPřidáno
před 19 letUž to tady někde zaznělo (tuším od PLAFců) - co takhle trochu teplý vody před zimou? Na ty tři dny by to už stálo za to ne?
[code]Prosím návrhy pište sem:
Debata pokračuje, klikněte zde:
[url]http://www.caravan24.cz/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=135&pid=1354#post_1354[/url]
[/code]
Upravil Fun dne 19.08.2007 13:11,
před 19 let