uknajČlenPřidáno
před 19 letAno tato tekutina funguje dobře zkušenost je na jedničku.Použil jsem jej pouze na moto ale ze skušenosti v pneuservizu od zákazníků je ok.Takže mužu doporučit.
Máte někdo představu o ceně a na kolik pneu dá náplň?:x
CharlieČlenPřidáno
před 19 letAhoj, na Slovensku som nasiel cenu 950,- SK pre jeden motocykel.
uknajČlenPřidáno
před 19 letTak panové kontaktoval jsem obchodního zástupce o propagační mater. a je přislíbeno jeho dodání. Vezmu sebou na Třebon.
Upravil uknaj dne 19.09.2007 09:02,
před 19 let
uknajČlenPřidáno
před 19 letUltraseal slouží jako prevence proti průpichu a přímo udržuje pneumatiky ze vnitř běhounu proti unikání vzduchu a tím vylučuje riziko podhuštění a tím nadměrné opotřebení pneumatiky.Dále slouží k přenosu teploty z ráfku vozidla do své směsi a tím odbourává obavy z přehřátí pneumatiky.Tímto působí na výrazné snížení Vašich nákladů na provoz vozidla.Dále napomáhá při odhalení většího defektu jako ja např.natržení běhounu čímž uniká pomalu s pneumatiky a upozorní řidiče na defekt svým výrazným zabarvením a zároveň umožnuje bezpečné zastavení vozidla díky postupnému unikání z pneumatiky.
Ultraseal zaceluje průpichy u silniční verze až do 6,3mm!U vojenské verze dokonce 12,5mm!Ultraseal funguje jak u bezdušové tak u dušové pneumatiky.Nepoškozuje duše ani chemické látky v pneumatice.Pracuje od -40° do + 150° Celsia.Uvnitř pneumatiky netrvoří kuličky ani se nijak nevysouší je v kapalném stavu
BobikČlenPřidáno
před 19 letUknaji to je fajn ale nebyla by nejaka tabulka na tlak v pneumatikach malo gdo ví na kolik ma spravně foukat a nespravný tlak škodí pneumatikam :w Bobik ;d
Bobíku, to je v servisní knížce u každého autíka. Si myslím. Já to tan našel. 4 atm
TaboraciČlenPřidáno
před 19 letMerfan má pravdu je to sice v servisce ,ale je to tam uvedené na ty pneumatiky který tam jsou od výrobce ,jednoduší je se podívat na bok pneumatiky,tam to máte napsaný,je tam na kolik se může ta daná pneumatika foukat.Né každá pneumatika snese stejný tlak.Co se týče Ultrasealu nemám s ním osobní zkušenost,ale chvalí ho.