Tak tady se hlásíme jako první my. Zatím Já + Jiřina a když budu mít přidělány pasy tak i 1 ks vnuka 6 1/2 roku. Těšíme se merfan( ovi )
OsmimetraciČlenPřidáno
před 19 letAhojte,
jel jsem tento víkend přes Holice, na silvestra se moc těším, snad už bude vše v poho, jen mě trochu překvapilo, že je to dost na rovině:o:o:o
Bude tak kam jít s děckama bobovat a kdyby byl náhodou sníh??:_:_:_:_:_
Ahoj osmimetráci.
Na Silvestra jsme hledali kemp v nížině, právě kdyby byl ten sníh, abychom tam vůbec dojeli.Příští týden to tam jedeme obkouknout a myslím si, že v každé vesnici je nějaký ten kopec na případné bobování.:_
Jelikož se nikdo nepřihlásil a Machajdíci mají poruchu, taky nepojedem do kempu Hluboký 12. - 14.10. 2007. Snad někdy příště a zdravíme
Upravil merfan dne 09.10.2007 15:24,
před 19 letAhojte. Jelikož máme šikovné lidi kolem sebe, tak zítra budeme mít poruchu odstraněnu, takže nic nestojí v cestě výjezd uskutečnit. Spíše mě zaskočilo, že nikoho z přihlášených na Silvestra nezajímá kde bude slavit Silvestra. Asi je to kemp známý, tak všichni vědí do čeho jdou a nebo mně tak věří. Za to dík;l:. Věřím sama: jaké si to uděláme, takové to budeme mít, ne?:_:_:_
Jelikož má Mirek zase pohotovost, my stejně jinam nemůžeme, ale každý se zařídí podle chuti!:)