Sice jsem Vypsal Vysočinu, ale pro velký zájem asi nikdo nepojede. Rád se k Vám přidám. Beru si číslo dvě. Dorazím v pátek odpoledne, pokud(jak vždy podotknu) nebudu ve světě. Karavanky sebou. :rRoman
Upravil Roman PCE dne 09.10.2007 14:04,
před 19 letRomane, teď si mě trochu zaskočil:f. Jihlavu si ani nezrušil a už si se přihlásil jinam. Tak v tom udělej pořádek. Já si myslím,že se lidi píšou až na poslední chvíli podle počasí a taky začínáme mít nějaký moc velký výběr výjezdů- na to si budeme muset zvyknout a to hlavně já. Také jsem rozhozená...;s
To jsem rád, že jsem Tě zaskočil.Byl to návrh a nevidím důvod proč to rušit. Na rovinu, dodnes se nikdo nepřihlásil a sám tam nepojedu.A pokud by se někdo rozhodl, alespoň si může přečíst co to je za kemp a co ho tam čeká. Dalším zaskočaným se omlouvám, ale kdo ví, co bude za čtrnáct dní. Hlavně, že máme karavanky.;j
BobikČlenPřidáno
před 19 letahojky lidičky tak kdo pojede kam rad se přidam v Adršpachu je pěkně jojo :r
Ahoj všem,
jedeme taky a už se těšíme na pátek.Eva,Ben a Lukáš
Musím se odhlásit. Pátek a sobota probíhá u mne akce kulový blesk.
Dostala jsem pověření, že mám nahlásit Knotkovic tak hlásím,že jedou Vašek a Pavlína taky
SarkaAdministrátorPřidáno
před 19 letTak si to v Adršpachu moc užijte. Adršpach je moje láska. Jezdíme tam rádi a vůbec neva, že to tam člověk zná jako svý boty. Je tam hezky v každé roční době. Jen zima je tam smutná, ale i to stojí za to. Všechny Vás moc zdravím. Budeme se těšit na fotečky, doufám, že něco nafotíte! Tak aby Vám nepršelo. AHOJ. /My bohužel nemůžem, máme nějaké soukr. akce/:_