Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Adršpašské skály 19.10. - 21.10.2007

Poslední aktualizace před 19 let
J
JIHNováček
Přidáno před 19 let
Ahoj, v pátek chceme vyrazit do Adršpašských skal. Ubytování je domluveno v kempu Kamenec http://camp.adrspach-ubytovani.cz/ - Teplice nad Metují. Telefon na správce kempu: Dušan SKLENIČKA, T-Mobile 420 604 989 353.
Nedaleko od kempu je hospůdka i potraviny. Krásnou procházkou Teplickými skalami (cca 4,5 km) se dá dojít do Adršpašských skal, popř. se může využít vláčku, který má zastávku v blízkosti kempu. Těšíme se na všechny, kdo se k nám přidá.
Dorazíme ve večerních hodinách.
Ivana,Honza a Jarda
Upravil Fun dne 09.10.2007 11:02, před 19 let
R
Roman PCEČlen
Přidáno před 19 let
Sice jsem Vypsal Vysočinu, ale pro velký zájem asi nikdo nepojede. Rád se k Vám přidám. Beru si číslo dvě. Dorazím v pátek odpoledne, pokud(jak vždy podotknu) nebudu ve světě. Karavanky sebou. :rRoman
Upravil Roman PCE dne 09.10.2007 14:04, před 19 let
X
xČlen
Přidáno před 19 let
Romane, teď si mě trochu zaskočil:f. Jihlavu si ani nezrušil a už si se přihlásil jinam. Tak v tom udělej pořádek. Já si myslím,že se lidi píšou až na poslední chvíli podle počasí a taky začínáme mít nějaký moc velký výběr výjezdů- na to si budeme muset zvyknout a to hlavně já. Také jsem rozhozená...;s
R
Roman PCEČlen
Přidáno před 19 let
To jsem rád, že jsem Tě zaskočil.Byl to návrh a nevidím důvod proč to rušit. Na rovinu, dodnes se nikdo nepřihlásil a sám tam nepojedu.A pokud by se někdo rozhodl, alespoň si může přečíst co to je za kemp a co ho tam čeká. Dalším zaskočaným se omlouvám, ale kdo ví, co bude za čtrnáct dní. Hlavně, že máme karavanky.;j
BobikBobikČlen
Přidáno před 19 let
ahojky lidičky tak kdo pojede kam rad se přidam v Adršpachu je pěkně jojo :r
B
BenNováček
Přidáno před 19 let
Ahoj všem,
jedeme taky a už se těšíme na pátek.Eva,Ben a Lukáš
R
Roman PCEČlen
Přidáno před 19 let
Musím se odhlásit. Pátek a sobota probíhá u mne akce kulový blesk.
B
BenNováček
Přidáno před 19 let
Dostala jsem pověření, že mám nahlásit Knotkovic tak hlásím,že jedou Vašek a Pavlína taky
SarkaSarkaAdministrátor
Přidáno před 19 let
Tak si to v Adršpachu moc užijte. Adršpach je moje láska. Jezdíme tam rádi a vůbec neva, že to tam člověk zná jako svý boty. Je tam hezky v každé roční době. Jen zima je tam smutná, ale i to stojí za to. Všechny Vás moc zdravím. Budeme se těšit na fotečky, doufám, že něco nafotíte! Tak aby Vám nepršelo. AHOJ. /My bohužel nemůžem, máme nějaké soukr. akce/:_
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy nemůžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: JIH, Roman PCE, x, Bobik, Ben, Sarka
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 24
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025