Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Výjezd 25 - 28.10. Stříbro

Poslední aktualizace před 19 let
baczabaczaČlen
Přidáno před 19 let
V sobotu se koná oficiální otevření rodinného pivovaru U RYBIČEK ve Stříbře. http://www.extreme-system.cz/vinarna/...p#event_55

My tam jedeme určitě a zveme i ostatní. Možnost našeho ustájení s karavany a obytnými auty jsem dnes vytelefonoval v kempu Plovárna Stříbro. Oficiálně je už zavřený. http://www.dokempu.cz/kempy/cr/plzens...ovarna-128/

Do centra města je cca 10 min. pěšky. Kolem Stříbra i v městě je spousta možností kam zajít. Jinak kemp nemá své www stránky a není to žádný "šlágr" ale kvuli tomu tam nejedem a dva-tři dni se přežijou. Hlavně když je legrace a dobrý důvod k výjezdu.

Kdo máte chuť se přidat budeme rádi. Možno dorazit ve čtvrtek (děti mají prázdniny) my bohužel můžeme až v pátek kolem poledne.

V pivovaru v Třeboni jsme sice už byli ale ten tam stojí už dávno. Já třeba, jsem při otevření žádného Pivovaru ještě nebyl. Hodlám to napravit.;-
Milan Procházka Plzeň
Upravil Fun dne 14.10.2007 18:54, před 19 let
M
michal a jitkaČlen
Přidáno před 19 let
Milane, my bysme s největší pravděpodobností přijeli. Psala jsem ti SZ. Kuba Samíka nemá, my Míšu udáme asi ve čtvrtek večer. Jaký je program ? a kdo nakonec pojede ?
zatím čau jitka:_
baczabaczaČlen
Přidáno před 19 let
To Michal a Jitka - příp.ostatní

Ahoj,
zda se ze pojedeme jen dve max tri posadky. V patek vecer se chystame do penzionu U rybicek a v sobotu 12-16 hod (já od deseti) je akce k otevreni pivovaru. Mezitim muze byt nohejbal, kytary+zabékat, vylet k mene znamym castem Hracholusek - prehrady. Nechce se nam jet samotnym tak kdyby Vam to nevyslo urcite zavolejte na muj mobil tel. 603 809 532 Díky:_
SarkaSarkaAdministrátor
Přidáno před 19 let
Ať se Vám všem výjezd vydaří. Doufám,že něco nafotíte, abychom měli na co koukat ;n. Ahoj v neděli večer.
olga liskaolga liskaČlen
Přidáno před 19 let
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy nemůžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: bacza, michal a jitka, Sarka, olga liska
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 16
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025