Zdenek a AlenaČlenPřidáno
před 6 letTo mně zatím nechává v klidu, letos tam nepojedeme a počkáme jak se to celkově vyvine.
Ahoj, a kde jste to četli, máme v plánu začátkem září.....
JardaklidekČlenPřidáno
před 6 letRakousko taky s namátkovými kontrolami a za měsíc již bez nich. Počítám, že minimálně do alp se v létě podívám.
Italii bych zatim neriskoval. Rakousko a Chorvatsko asi ok. Pozor. Pri navratu ZATIM porad karantena nebo test. Ale snad to zrusi....
Carlos-zrxČlenPřidáno
před 6 letNetušíte někdo Černá Hora a Albánie? O těchto zemích se nikde nezmiňuje
No asi to bude tím, že nejsou v EU?? Zrovna tak Srb a Mak, tedy cesta do GR??
Ta cesta do Řecka mě taky zajímá......Maďarsko, Srbsko, Makedonie.....nemá někdo info?
Lubos a DasaČlenPřidáno
před 6 letJeště bych těm, co plánují vycestovat do zahraničí doporučil, aby se důkladně informovali na případná omezení v cestovním pojištění. Nemám to potvrzené, ale pojišťovny by mohly omezit nebo dokonce vyloučit pojistné plnění v případě, že by někdo v zahraničí ochořel coronavirem, nebo tam kvůli podezření na něj na nějakou dobu uvízl. Jedněm našincům, kteří se do ČR nevrátili a zůstali v zahraničí (dobrovolně), poslala jejich pojišťovna vyrozumění, že pokud tam onemocní touto chorobou, nebudou jim léčebné výlohy hradit.
janvasČlenPřidáno
před 6 letDle informací na Netu jsou zatím všechny jmenované země uzavřeny, takže zatím Řecko pouze letecky.
Upravil janvas dne 23.05.2020 14:29,
před 6 letTo jsem si zase pocetl... Azbuko, azbuko, kde je ti jen konec....
Kdyz uz jsi tak zbehly v srbskem jazyce, jak je na tom Makedonie, vis?