STMaxČlenPřidáno
před 6 letProdám plynový bojler na teplou vodu značky Truma. Bojler je určený pro auta a přívěsy staršího data, které mají rozvod plynu 50mbar. Bojler je po kompletní prohlídce a plně funkční. Nemá původní komín. Za příplatek je možné dodat komplet nový komín včetně krytu.
Cena za bojler včetně ovládacího dílu 8000,-
Cena za nový kompletní komín Truma 1500,-
Sloučené 14.07.2020 21:50:
Aktualizace ceny. Po dohodě s majitelem jsem slevil na celkovou cenu 6000,- i včetně komínu.
STMax Připojili následující obrazek:
TOP servisNováčekPřidáno
před 6 letSoučasná cena tohoto (50 mbar) bojleru vzhledem k tomu že na něj nejsou ND je tak 2 000 Kč.
Upravil TOP servis dne 18.07.2020 21:27,
před 6 let
STMaxČlenPřidáno
před 6 letKaždý má jinou představu o ceně a hodnotě zboží, které potřebuje. Pokud má někdo starší přívěs nebo obytku, kde je rozvod 50mbar a bojler se pokazí nebo ho jen potřebuje dodělat, tak buď si koupí nový nebo jetý 30mbar, musí dodělat druhý reduktor na změnu tlaku a ještě se mu u toho rozpadne stará komínová mřížka, kterou musí taky koupit. Výsledek je ten že to bude stát minimálně kolem 15000,- . Ještě pořád je ta cena přemrštěná? Já to nepotřebuju nutně prodat, pokud to někomu pomůže je na prodej.
jen tak pro zajímavost o ceně tohoto bojleru
v prodejně pro karavany náhradní díl - nádoba bojleru 70022-60500 Truma tak stojí 6958 Kč a podobný nerezová nádoba pro bojler 8705 Truma B10 a 14 od 7/93 stojí 8705 Kč a to je pouze nádoba- kde je elektronika a hořák a další
takže přesně jak píše Petr Dubí, bud to někdo potřebuje a koupí to nebo to nekoupí- je to každého jeho věc
Dobrý deň, je prosím ten bojler ešte na predaj?
Jestli ten bojler je prodaný tak mám bojler na 50 mbar ale je tam nějaká závada v elektronice ale Karel Prokop má nějaké elektonické díly jinak je v dobrém stavu budešli chtít tak se ozvi
Zdravim je prosim bojler jeste na prodej?Dekuji Jarda
Sloučené 29.12.2020 20:07:
Zdravim je ten bojler jeste na prodej?Dekuji
Upravil Jardadus dne 29.12.2020 22:08,
před 5 letDobry den byla by mozna i montaz do karavanu?Mam te elektricky a chtel bych na plyn takze by se musel natahnout novy rozvod coz by nevadilo ze je na 50mbar dekuji.
STMaxČlenPřidáno
před 5 letVšem se omlouvám, měl jsem za to, že jsem napsal, že už je boiler prodaný.