Zdravim,
ma nekdo zkusenosti s pripojenim FV primo na baterii GOOWEI ENERGY OTD100?
Prodejce pise "baterie OTD disponují integrovanou regulační jednotkou pro usměrnění napětí z FV panelu". Bude to fungovat? Jak dlouho? Nebo mam rovnou prikoupit nejaky regulator?
Diky jakub urban
Ahoj, v návode píšu, že obsahuje nejaký vstupný obvod na priame pripojenie,ale nesmie napätia panela prekročiť 18V a ani nepíšu, aký spôsob regulácie je použitý, takže to bude len niečo jednoduché. Tiež o výkone panelov sa nič nepíše, takže radšej použiť externý regulator podľa podmienok.
haskyČlenPřidáno
před 6 letNapsal bych to tak : pro laika absolutně zajímavý kousek,pro člověka trochu znalého el.je to o ničem.Přesně jak píše Olciťák : pokud olovo tak trakční + klasiku MPPT regulátor.
ahoj,
i jako laikovi je mi jasne, ze ten integrovany regulator asi nebude nic moc, spis nic.
Tak me zajima, zda to nekdo pouziva?
A co se muze stat, kdyz na to pripojim na primo panel poly 115Wp?
j.
Ahoj zdravím a zrovna se zeptám. Je tedy tato sada uplne špatně nebo nedá se použít defakto v této konfiguraci? Jde mi oto že jsem si to koupil a teď bych rád použil na obytku. Samozřejmě počítám s nějakými úpravami,dokoupením veci ale zajima me zda to mohu použít. Vozil sem to abych tahal ledničku. Stačilo to a chtěl bych to zužitkovat do vestavby. Toť celá myšlenka. Předem díky za odpověď. D