otázkou je, co ti přijde zajímavé. Kempy asi ještě nefungují. Já v takových případech používám Park4night a nebo si na google mapách najdu místo a jedu tam. Jako nejjednodušší se mi osvědčilo zaparkovat někde v centru i na placeném parkovišti. Pod svícnem je největší tma...
Pokud budete přejíždět, tak připojení na elektřinu nepotřebuješ. WC využiješ přinejhorším na benzínce, restauraci, infocentru atd.
Na Dolní Moravě je to se spoustou zákazů. Je tam jen plácek pro cca 5 aut
Upravil maria dne 15.04.2021 21:09,
před 5 let
Lubos a DasaČlenPřidáno
před 5 letPlánovat cestování v Česku je podle mne nejlepší podle Mapy.cz. Zkombinuj si běžnou mapu s leteckými snímky a v prostoru, kam se chystáš, si vytipuj místa, kde by to mohlo vypadat na možnost zůstat přes noc (okrajová parkoviště, parkoviště u sportovišť, bazénů a pod). Pak se mrkni pomocí funkce Panorama, jak to vypadá v reálu a jestli tam nejsou nějaké omezující značky. Mapy.cz mají výhodu i v tom, že můžeš použít turistickou verzi pro vytipování možných výletů a dopravní verzi pro kontrolu plánované trasy ohledně možných dopravních uzavírek nebo omezení. S elektrikou to bude mimo kempy na prdlačku. Jak je to teď s kempy, to nevím. V Deštném v O.h. byl celoroční kemp pod sjezdovkami, ale jestli je otevřený teď nevím.
Upravil Lubos a Dasa dne 15.04.2021 22:09,
před 5 let