Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Výměna TV

Poslední aktualizace před 5 let
vladojvladojČlen
Přidáno před 5 let
Dosloužila mi TV. Sháním někoho, kdo by mi dodal a nainstaloval 2x novou televizi. Ideálně Kladensko, Berounsko, Praha-západ. Nevíte na koho se s důvěrou obrátit? :-) Předem děkuji.
Zdenek a AlenaZdenek a AlenaČlen
Přidáno před 5 let
Mrkni sem, Tomáš ti to určitě i instaluje:
https://www.eshop...e&qm=2
HrochHrochČlen
Přidáno před 5 let
Ahoj,
12V TV mám skladem.
1. Provedení 24" úhlopříčka (60cm) s internetem, WI-FI, Bluetooth, DVB-T2 tunerem, DVB-S2 tunerem, USB atd. za 6499,- Kč s DPH (v této ceně je již započítán 12V kabel).
2. Provedení 24" úhlopříčka (60cm) s DVB-T2 tunerem, DVB-S2 tunerem a USB za 3799,- Kč s DPH (v této ceně je již započítán 12V kabel).
3. Provedení 22" úhlopříčka (55cm) s DVB-T2 tunerem, DVB-S2 tunerem a USB za 3499,- Kč s DPH (v této ceně je již započítán 12V kabel).

Tel. 608708680.
TivatTivatČlen
Přidáno před 5 let
No já jsem na víkendovém výjezdu po ČR zjistil, že už je všude jen signál DBV-T2 a ten bohužel naše TV již neumí.
Tak že mě zřejmě čeká také výměna televize. Nebo máte někdo zkušenost, jestli se k tomu dá připojit set top box?
Díky
"my dva cestováním zrajeme jako naše víno "
www.winex.cz ...°bydlotoulky
K
kutil1Člen
Přidáno před 5 let
Ahoj, používám set top box na 12 V.
Upravil kutil1 dne 20.05.2021 13:30, před 5 let
PetrDubiPetrDubiČlen
Přidáno před 5 let
Ahoj,
k téměř každé tv se nechá dát STB. Většina dnešních STB má výstup HDMI, ale některé mají i SCART (žehlička jako byla na videu). HDMI mívá lepší obraz, ale některé STB mají při připojení přes HDMI slabší signál než přes SCART - asi vnitřní rušení. Jinak STB, které mají napájení přes adaptér do zásuvky mívají většinou napájení 5, 9 nebo 12V (bývá to napsané na adaptéru a někdy i na STB ). 12V stačí připojit na 12V a ty na 5V jdou připojit třeba přes USB nabíječku, do které se připojí kabel s příslušným konektorem. většinou jsem v poslední době viděl napájení těch 5V, vyšší napětí mívali STB spíš dřív.
Upravil PetrDubi dne 20.05.2021 14:58, před 5 let
TivatTivatČlen
Přidáno před 5 let
Díky moc, už jsem se díval na net a zdá se, že to půjde vyřešit celkem snadno. To je fajn, televizi se mi měnit nechtělo, máme ji i s DVD přehrávačem a akorát napasovanou na dlouhém držáku, aby šla otočit i do ložnice :-)
Vlasta49Vlasta49Člen
Přidáno před 5 let
Zdravím,
podívej se na tento odkaz https://www.carav...owstart=20
- je tam velice zajímavé počtení, zvláště pak co se XIaomi týče.Smile
Vlasta
TivatTivatČlen
Přidáno před 5 let
Díky, to Xiaomi vypadá zajímavě. A pro mě by to bylo řešení, už i proto, že si chci do auta dát kamerku se SIM kartou (abych ho měl na očích), tak že bude i vlastní WiFi. A navíc máme doma Skylink a mladej si platí Netflix. Bezva řešení českých programů po celé Evropě.
vladojvladojČlen
Přidáno před 5 let
Děkuji za reakce nicméně stále zoufale :-) sháním někoho, kdo to dodá/namontuje v okolí Kladno/Beroun/Praha-západ.
Zdenek a AlenaZdenek a AlenaČlen
Přidáno před 5 let
Upravil Zdenek a Alena dne 21.05.2021 19:00, před 5 let
M
Milan MNováček
Přidáno před 5 let
Já to řešil také, televizi také mám s DVD a sehnat do držáku aby při otočení pasovala byl problém. Chtěl jsem více možností, tak jsem šel do Set boxu Tesla s androidem, jelikož mám na telefonu neomezené data. Musím říci, že jsem udělal dobře. Dvakrát jsem s kamarádem vyjel a jelikož v místech byl slapší signál přes anténu,tak jsem jel přes internet na hotspot. Set box má vestavenou Wifi. On nechytal nic. Domá mám satelit skylink a ten umožní přes aplikaci skylink live v set boxu přes internet po přihlášení vaší karty mít stejnou nabídku programů jakou máte doma. Výhodou je že je na 12 V. Do Set boxu se dá stáhnout jakákoliv aplikace přes obchod play. Jinak má už instalovaný youtube a jiné aplikace.Vím, že asi jsou místa i se slabším mobilním signálem, ale zatím jsem narazil jen na jedno místo v kempu v Jeseníkách.
TivatTivatČlen
Přidáno před 5 let
Tak nějak bych si to také představoval. Mohu požádat o info, který STB Tesla to konkrétně je? Díky moc.
M
Milan MNováček
Přidáno před 5 let
Tesla MediaBox XT550
Upravil Milan M dne 23.05.2021 14:03, před 5 let
Milan M Připojili následující obrazek:
20210523_132648.jpg 20210523_132709.jpg 20210523_134254.jpg media_4529747.jpg media_4529749.jpg media_4529753.jpg
TivatTivatČlen
Přidáno před 5 let
Díky moc, to vypadá dobře. I kameru to zvládne. jen jsem nikde ani v návodu nenašel, jaké to má napětí, jestli je to na 12V nebo 5V
M
Milan MNováček
Přidáno před 5 let
Je na 12 V. Píšu to i v popisu.

Sloučené 24.05.2021 13:22:
Našel jsem technické data, kde je napájení 12V

Sloučené 24.05.2021 13:30:
Pro více konektorů na 12 v používám toto rozbočení. Ušetří 3 napájecí kabely
https://www.tipa..../d-142604/
techdata.png
TivatTivatČlen
Přidáno před 5 let
Díky moc, jen jsem chtěl mít s tím napájením jistotu, než to koupím. Tyhle informace jsou super, protože bych řešil něco, co už někdo další vyřešil :-) ten rozbočovač budu taky potřebovat, ale ten odkaz nefunguje.
M
Milan MNováček
Přidáno před 5 let
Tak tady je foto. Já odkaz otevřu v pohodě. Přikládám ještě foto prodloužení, kdyby bylo třeba.
Upravil Milan M dne 24.05.2021 15:46, před 5 let
3_xkabel_12_v.png prodlouen.png
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: vladoj, Zdenek a Alena, Hroch, Tivat, kutil1, PetrDubi, Vlasta49, Milan M
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 21
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025