Využíval jsem při potřebě dílů na Rimor firmu co má zastoupení Rimor a měla pobočku na Černém mostě. Pokaždé to byl proces tak na tři měsíce. Z toho minimálně měsíc šel za italskou stranou a zbytek místní zastoupení. Nicméně ty tři měsíce byl minimum. Stalo se a ne jednou, že navzdory dodaným podrobností včetně fotodokumentace přišlo něco jiného. Minimálně to stálo na tom, že jsem tu objednávku musel několikrát opakovat, aby jí vůbec zaregistrovali, protože se stalo, že po měsíci jsem se dozvěděl, že o žádné takové objednávce neví. Jen já přitom v ruce držel objednávkový list. To se dělo snad pravidelně. Ani ceny nebyly nic moc. Například za boční okno do alkovny 10 t. bez kování. Naučilo mě to jezdit si s Rimorem do Německa. Pro příklad to samé okno jsem tam koupil za 5 t včetně kování a čekal něco přes měsíc. Píšu to ne proto abych kritizoval, ale nabídl tip, kde to lze řešit.
https://www.googl...,12z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0xc43ff74704c4b58c!8m2!3d50.9895725!4d13.7612642?hl=cs&authuser=0