Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Kam levně k moři?

Poslední aktualizace před 5 let
dracekvodracekvoČlen
Přidáno před 5 let
Ahoj,

mám dotaz. Existuje nějaké místo v rozumné vzdálenosti (do 1000 km) kde by se nechalo stát blízko u moře (kde se dá i koupat) na nějakém steelplast / kempu za rozumnou cenu?

Možná mě opravíte, ale co jsem koukal na ceník kempů, tak mě nějak postrádá smysl se k moři drbat starým obytňákem a pak se tam v něm mačkat, když za téměr stejnou cenu můžu mít apartmán a dojet tam autem s klimou.
Jarda a MaruJarda a MaruČlen
Přidáno před 5 let
@dracekvo Možná mě opravíte, ale co jsem koukal na ceník kempů, tak mě nějak postrádá smysl se k moři drbat starým obytňákem a pak se tam v něm mačkat, když za téměr stejnou cenu můžu mít apartmán a dojet tam autem s klimou.

... Karavanista takto neuvažuje ... Cool
Ať je to jak je to, hlavně že to je....
bestpage.cz/smiles/veci140.gif
HorniciHorniciČlen
Přidáno před 5 let
Pro:dracekvo
Rogoznica - kemp MARKO Koljanin
N 43°32.57130', E 15°57.41102'
B
BeryČlen
Přidáno před 5 let
Ač karavanista, podobné myšlenky mě letos bohužel napadají i při pohledu na "pokovidový aktualizace cen" tuzemskejch kempů :-(
Letošní dovolenou vidím spíš strávenou prací na zahradě ...
Predom Prespol N126a (1976) a Beyerland Vitesse 4.00 CT (1987) za utahanou Octavkou 1,6 LPG ... samozřejmě ne současně :-)
Ondra, Kačula, Franísek, Mařenka a chlupatej hlídač Bobinka
Zdenek a AlenaZdenek a AlenaČlen
Přidáno před 5 let
já doporučuju kemp marelago.it ceny mírné vybavení super a Caorle je v tvém limitu vzdálenosti.
E
EsperoČlen
Přidáno před 5 let
Já to mám jednoduchý. Protože mám jakýsi obsesivní problém, který mi brání jezdit do hotelů a kempů, jelikož mi vadí, že ve stejné posteli v hotelu, apartmánu nebo kempovém bungalovu (divné označení pro chatrč) spaly přede mnou stovky jiných lidí, trmácím se karavanem. Ovšem nikoli až tak starým starým, ovšem bez klimy, neboť ta je zdravotně riziková.
Upravil Espero dne 10.06.2021 18:40, před 5 let
L
LakyČlen
Přidáno před 5 let

Hornici napsal:

@Hornici - Pro:dracekvo
Rogoznica - kemp MARKO Koljanin
N 43°32.57130', E 15°57.41102'

ČÍM tě tak zaujal když je 300m od pláže na kterou není vidět?
dracekvodracekvoČlen
Přidáno před 5 let
Asi nejsem správný karavanista Smile Dovolenou si chci především užít. A pokud někde mám za podobné peníze možnost strávit dovolenou v apartmánu. Nevidím důvod proč se tam trmácet obytkou.
Pokud přijedu osobákem, tak mám na bydlení více místa, autem můžu jezdit po okolí, přijedu tam o hodně rychleji, atd...
Po ČR je to samozřejmě jiné. Tam využívám kempy jen na servis, jinak se snažím někde na divoko, což je na ceně celkové dovolené dost znát.
Nejlepší situace je v okolním zahraničí. Tam člověk zaplatí za stellplatz celkem rozumné částky a nikdo už nechce další poplatky za osoby a nevím za co ještě, tak jako v kempech.
Stejně se tam jedu jen vyspat a ráno zase mizím. Tak nějak nevím proč kempy chtějí za něco takového stejné peníze jako za to, když tam budu vegetit celý den.
Kdyby zavedli tarif přespání s obytkou, tak by možná vydělali více.

To že je 300m od pláže a není na ní vidět by mi ani tak nevadilo. Jen se mi nějak nepodařilo dohledat oficiální stránky a cenu. Akorát by mě zajímalo, jaké je v tom místě koupání. Nejsou tam moc velké vlny, když tam není před pláží ostrov?
Jen toto, kde píšou od 20€, což může znamenat cokoliv.
https://www.campi...ping-marko

Ta itoška. Koukám do ceníku
https://www.marel...r-sito.pdf

Chápu správně, že zaplatím 20€ za plac pro auto a pak ještě 3x12€ za osobu? Tj. celkem 1500 za noc? A ještě tam píšou, že nejsou zahrnuty turistické poplatky. To mám chápat jako je u nás obdoba poplatku turistického poplatku obci, nebo je myslěno že v ceně není různé vstupné atd..
Ondra T2Ondra T2Člen
Přidáno před 5 let
Nejlepe cenove vyjde Polsko. Najdes misto na divoko i nebo i placene nebo camp za malo. Jidlo a hospody ceny supr. Cesta za hubicku.

Nemecko pak trochu draz, daji se najit u vody i stellplazy.

Dansko, muzes s autem az na plaz, fakt spica, muzes na hajzl, grilovat a pod...ale na noc musis jinam. Kdyz si vezes zradlo, tak to taky neni drahe.

Italie, ted sme tam byli, vedle Benatek. Voda super tepla, stali jsme hned u plaze na divoko, i na noc. Ale platis pak uz poplatky za dalnici tunely.... Nojo v Eurospinu stoji Lambrusco 1,8e ))) .
Upravil Ondra T2 dne 11.06.2021 17:51, před 5 let
E
EsperoČlen
Přidáno před 5 let
Ono už to s restauracemi a hlavně "smažialniami ryb" není jak bývalo. Prý porce některých ryb i za 700 CZK v přepočtu z PLN. Já letos asi pojedu sever a střed Německa jenom (Koupání na Rujaně), kvůli těm testům se nedá jet turisticky dál bez vyhledání testování v cizí zemi. Bohužel děti se neočkují, ale testy po nich chtějí.
H
hymer662Člen
Přidáno před 5 let
Aktualne z IT
Jsme na ceste jiz 3 tyden, v IT najeli jiz cca 1000 km kontroly na covid a dokumenty na hranicich nebo kempech nulovy. Zacali na Lago di Garda, Toskansko a nyni oblast Venice -Ravenna. Najit kempy za 14-16 E s elektrinou + taxa za osobu den 0.5E neni problem. Stani na volno u more lze take najit. Zatim situace naklonena pro turistiku a i volne kempovani, malo lidi a ceny potravin srovnatelne s cenami v CR nebo i levneji. Napr. cele kure 1.8 kg jsme kupovali za 1.89E.
Teplota v tydnu 26-31C. (Cena ubytovani je obytko + 2 osoby) Na Lago Stlp 10 E bez elektriny , elektrina 2E /24h
sipadansipadanČlen
Přidáno před 5 let
Ahoj,
Registrovali jste se někde jak je uvedeno ve formuláři?
Ondra T2Ondra T2Člen
Přidáno před 5 let
Ja jo. Byl to peknej vo... vymyslet misto vstupu a adresu ubytovani ))).
H
hymer662Člen
Přidáno před 5 let
Pro IT jsou 2 mista kde by se mel cizinec evidovat:
1-PLF document
2-po prijezdu do mista zaslat na email
For the e-mail for APSS you can write in this e-mail dress: urp@apss.tn.it
If you need that I help you, I think taht is possible for me like reception to write for you at: "ASL dipartimento prevenzione"
ale ve vsech kempech nam ddelovali ze neni potteba nic posilat.
petrkapetrkaČlen
Přidáno před 5 let
Jsme na Murteru. Je to poloprazdno, krasne more a nudy a slunko
sipadansipadanČlen
Přidáno před 5 let

hymer662 napsal:

@hymer662 - Pro IT jsou 2 mista kde by se mel cizinec evidovat:
2-po prijezdu do mista zaslat na email
For the e-mail for APSS you can write in this e-mail dress: urp@apss.tn.it
If you need that I help you, I think taht is possible for me like reception to write for you at: "ASL dipartimento prevenzione"

Ahoj Hymere662,
děkuji za přesnou odpověď, šlo mi o toto přesně "I will notify my arrival in Italy to the local Health Authority".
Ten e-mail je mi znám, ale nějak jsem nedekódoval, zda zaslání zrávy na něj lze považovat za adekvátní nahlášení se místní zdravotní autoritě.
sipadansipadanČlen
Přidáno před 5 let

Ondra T2 napsal:

@ondra T2 - Ja jo. Byl to peknej vo... vymyslet misto vstupu a adresu ubytovani ))).

Ahoj Ondro T2,
díky za reakci.
H
hymer662Člen
Přidáno před 5 let
Ano je to ta autorita na zaslani.
HorniciHorniciČlen
Přidáno před 5 let
Zaujal mě tím, že tam je klid, dobrá cena, bazén, gril. K moři se rádi projdeme nebo tam sjedeme na kole. U moře jsou keře, pod které si do stínu můžu zalézt. Jsou tam upravené mola a přístup jak po jemných kamínkách, tak po žebříku rovnou do moře.
dracekvodracekvoČlen
Přidáno před 5 let
Já to nějak přehodnotil a rozhodl jsem se až tak neřešit cenu.
Můj hlavní požadavek je na pěkné koupání.
Nějak to zatím vidím na Makarskou. Ale po IT vedle Benátek jsem také pokukoval. Nicméně, chorvatsko má trošku výhodu, že se lépe domluvím.
Obytkou pojedu z důvodu malého ditěte. Mám v plánu jet maximálně 5 hodin za den. Takže třeba na makarskou bych jel 3 dni.

Polsko / Německo klidně, ale jaké je tam nahoře koupání? Vím jen z doslechu, že zrovna tato strana moře není na koupání moc vhodná.

Také všechno záleží na tom, kdy dcera s manželkou dostanou první dávku očkování.
Upravil dracekvo dne 14.06.2021 09:35, před 5 let
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 22
Členové online 1
sarik

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025