Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Peugeot J5 čerpadlo podtlaku

Poslední aktualizace před 5 let
dracekvodracekvoČlen
Přidáno před 5 let
Ahoj, začal mi únik oleje.
Co jsem našel, tak kape podtlakové čerpadlo brzd na víčku. Bohužel těsnění se mi nedaří nikde najít, nebo blbě hledám.

Neřešil to už někdo? Koupit nějaký materiál na těsnění a vystříhnout ho. Nebo to zapatlat motorovým silikonem?
dracekvo Připojili následující obrazek:
1623860484766.jpg
floridan79floridan79Člen
Přidáno před 5 let
Myslim ze je tam O-krouzek pod tim vickem. Je to jen na 3 sroubky desitky nic na tebe nevyskoci tak ho vyndej, zmer a treba v Praze v zelenym domecku ho urcite budou mit. Jinac mam pocit ze na fotce je motor Sofim z Ducata a ne J5.
Upravil floridan79 dne 16.06.2021 22:21, před 5 let
dracekvodracekvoČlen
Přidáno před 5 let
Motor je Fiat 2.5TD 70kW. Myslel jsem, že Peugeot používal totožné.
Ok, kouknu tam, když teda ne mě nic nevyskočí.
A je správně, že se do této části dostal olej?
floridan79floridan79Člen
Přidáno před 5 let
ja jsem si rikal ze mi to J5 vubec nepripomina :-) Ne J5 mely uplne jiny motor, jen sedel na silenbloky ale byl cely obraceny. A Ducato ma tento SOFIM 8140.27. Kazdpadne olej je tam spravne, jsou tam takove ostre lopatky co se v tom toci po takove elipsoide a vytvareni podtlak, cele je to v olejove lazni aby to klouzalo, tohle je jen vicko. Kazdopadne radi te uvitame v nasi skupine na FB, mame celej klub hranacu a tam sezenes radu uplne na vse co se hranace tyce ;-) - https://www.faceb...042693734/

Cau Dan
Upravil floridan79 dne 17.06.2021 21:59, před 5 let
dracekvodracekvoČlen
Přidáno před 5 let
Já nemám FB Smile

Ale jestli tam jsi. Potřeboval bych ještě jednu radu. Moc se mi nezdají hadice od olejového čerpadla.
Nové jsem nikde nenašel, nebo zase blbě hledám.
Neřešil to někdo na FB? Jestli tam nepasují z něčeho jiného.
Upravil dracekvo dne 18.06.2021 09:54, před 5 let
dracekvodracekvoČlen
Přidáno před 5 let
Jo, tak to byl o-kroužek. Když jsem to otevřel, tak se normálně lámal, jak byl vytvrdlej.
Nesehnal jsem narychlo přesně tu velikost. Tak jsem vzal delší, zakrátil a slepil vteřiňákem. Smile
Upravil dracekvo dne 19.06.2021 12:44, před 5 let
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: dracekvo, floridan79
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 10
Členové online 1
Prying

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025