FunHlavní administrátorPřidáno
před 5 letJá mám ty se schůdkama. Ty klíny jsou spíš pro přívěs.
dracekvoČlenPřidáno
před 5 letChci se tam pár dní usadit a prostě si dáchnout bez nutnosti sedět za volantem.
Nestačilo by mi třeba místo nájezdu si nařezat nějaké prkýnka?
FunHlavní administrátorPřidáno
před 5 letTo nemůžu doporučit. Klíny vydrží při dobrém zacházení leta. Nevyplatí se na nich šetřit.
Mne sa pacilo ako to raz vyriesili s privesom v jednom kempe. Namiesto podkladania kolesa klinmi vybrali lopatku a vyhlbil malu jamu pre koleso na opacnej strane napravy :-)
dracekvoČlenPřidáno
před 5 letLopatku sebou vozím. Ale příjde mi blbé někde něco v kempu kopat.
kamilio napsal:
@kamilio - Mne sa pacilo ako to raz vyriesili s privesom v jednom kempe. Namiesto podkladania kolesa klinmi vybrali lopatku a vyhlbil malu jamu pre koleso na opacnej strane napravy :-)
Tohle pamatuji z dětství, cca 25-30 let zpátky, ale nebylo to úmyslně - otec, dnes už nevímproč, na táboříšti přívěs zvedl jen nožičkama a sundal kolo, načež to jedna noha nevydržela, takže rukama a kladivem musel vykutat díru pro nasazení kola "pod zemí" a přívěs z ní pak škodulí vytáhnout :-)
Predom Prespol N126a (1976) a Beyerland Vitesse 4.00 CT (1987) za utahanou Octavkou 1,6 LPG ... samozřejmě ne současně :-)
Ondra, Kačula, Franísek, Mařenka a chlupatej hlídač Bobinka
MikinČlenPřidáno
před 5 letKlíny doporučuji, jak píše Fun, vydrží skoro navždy, mám Fiamma, taky byly s taškou.