Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

jaké pneu na karavan?

Poslední aktualizace před 5 let
L
lsasikNováček
Přidáno před 13 let
Potřebuji koupit nové pneu na karavan s indexem nosnosti 84 a výš (od 500kg), poraďte s jakými máte dobré zkušenosti. Je jich na trhu nepřeberné množství, ale recenze na tuhle váhovou kategorii žádné:o.díky
Jirka CanonJirka CanonČlen
Přidáno před 13 let
A celková hmotnost karavanu ? Jde o to, zda potřebuješ "C-čka" či nikoli.
tuaregtuaregČlen
Přidáno před 13 let
Céčka bych dal každopádně, tím rozhodně nic nepokazíš!y
!yZdeněk 53,!o Milada 52,:i Buddy 3,5, Oskar 1, Hyundai ix35, 2,0 CRDi, 4x4, 135 kw, automat - Superb I, 2.5 Tdi V6,120 kw - Superb II, 2.0 TDi, 125 kw, DSG - Swift Corniche 15/2
CattaniCattaniČlen
Přidáno před 13 let
Tady máš nějaké názory - http://caravan24....12&m=8
další najdeš přes vyhledávač.
[color=#000099]Míra, Dana, Shelia II a Hobby Van Exclusive[/color] :_
bob_bobekbob_bobekČlen
Přidáno před 13 let
Tak pokud potřebuje index 84, tak asi nepotřebuje kupovat drahý "C", navíc to bude asi malý rozměr,který se v "C" nemusí vůbec dělat .....
Navíc si neuvedl jaký rozměr potřebuješ,takže ti asi nikdo neporadí.
[color=#0099ff]Bürstner Flipper 550TK+Hyunday Santa Fe[/color]
L
lsasikNováček
Přidáno před 13 let
potřebuji rozměr 165 R13 a karavan má celkovou nosnost 1000kg, ale šlo mi spíše o zkušenosti jaké máte s různými značkami
DVDVČlen
Přidáno před 13 let
Kup takové, které máš zapsané v TP, jinak můžeš mít problém ne STK
:y
librilibriČlen
Přidáno před 13 let
Mám druhým rokem Semperity 13 palcové a spokojen.
Libor + Šárka + pes
Spajky007Spajky007Člen
Přidáno před 13 let
já Hankook 165 R13C a taky spokojenost
Škoda Superb II combi 4x4 + Fendt 410
Slávek-Petra-Zdenda
tuaregtuaregČlen
Přidáno před 13 let
Já mám taky třináctky, karavan max 1250 kilo a v techničáku mám psaný céčka!y
!yZdeněk 53,!o Milada 52,:i Buddy 3,5, Oskar 1, Hyundai ix35, 2,0 CRDi, 4x4, 135 kw, automat - Superb I, 2.5 Tdi V6,120 kw - Superb II, 2.0 TDi, 125 kw, DSG - Swift Corniche 15/2
Honza PalasekHonza PalasekČlen
Přidáno před 13 let
Ještě např. tady http://caravan24....ost_118888 bylo něco zajímavého ke karavanovým pneumatikám. Hlavně mě tam potěšilo, že mohu za určitých okolností plnit požadavky STK, aniž by pneumatiky seděly rychlostním indexem s velkým TP.
[color=#0099ff]anglický karavan Abi Globetrotter Jubilee + Citroen C5X7 2,0 HDI[/color]
V
vladimir1Člen
Přidáno před 13 let
Šel bych do C a do vyšší nosnosti. 84 - nosnost 500 kg, kaaravan celková hmotnost 1000. Asi bude občas přetížený. A také není problém, občas vzít kolem obrubník, nebo něco podobného.
Vladimír
J
JohnnyBNováček
Přidáno před 5 let
Ahoj, chci se zeptat, jestli zde někdo má obytný karavan Adria 5004 PH. Kola se mi při propérovaní dřou o podběhy. Nevím, jestli mám unavenou nápravu (vymačkané pryžové bloky) nebo příliš velký rozměr pneumatik, alespoň se mi to zdá - 185 R14. Když se dívám na fotky stejných karavanů, přijde mi, že mají pneu s menším profilem. Karavan jsem koupil ze zahraničí přes překupníka, vím, jak to někdy chodí, do TP se dá v takových případech napsat téměř cokoli....
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: lsasik, Jirka Canon, tuareg, Cattani, bob_bobek, DV, libri, Spajky007, Honza Palasek, vladimir1, JohnnyB
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 20
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025