Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

rekonstrukce Astra 360

Poslední aktualizace před 5 let
P
PETRaJITKAČlen
Přidáno před 16 let
a nový obklad z překližky
PETRaJITKA Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen Obrázek nebyl nalezen Obrázek nebyl nalezen Obrázek nebyl nalezen
kaktuskaktusČlen
Přidáno před 16 let
Krásna práce, už se nemužu dočkat na další fotky....
Upravil kaktus dne 03.10.2010 18:48, před 16 let
marianNBmarianNBČlen
Přidáno před 16 let
Ahoj.vyzerá to pekne,držím palce.Len chcem upozorniť,že čím vačšia šírka latí,tak sa zvačšuje tzv."tepelný most" a zhoršujú izolačné vlastnosti.Preto sa snažia továrenský výrobcovia používať čo,najmenej výdrevy v stenách.Jednak drevo oproti polystyrenu viac vedie teplo,jednak sa zvyšuje hmotnosť a pre nich samozrejme aj cenu.Používajú ale odlišný spôsob montáže,tzv.kontaktným lepidlom vo vákuvoom lise naraz zlisujú celý sendvič tzn. hlinikový plech,drevený rám vyplnený polystyrenom a vnútornú preglejku resp. sololit v jeden sendvič a stena je veĺmi pevná.Dnes vačšina používa na vnútornú stenu sololit z povrchovou úpravou hr.3mm.Je to asi pre cenu,predsa len topoľová preglejka je drahšia.Držím palce a prajem rýchle a zdárne ukončenie.Ahoj Marián.
Helenka+Marián+Mariánko+Kristiánko
Upravil marianNB dne 03.10.2010 22:47, před 16 let
M
minibagrNováček
Přidáno před 15 let
Ahoj,
prosím tě, nemáš fotku, jak vypadá konstrukce mezi plášti za kuchyňskou linkou? Chci přidat větrání k lednici, tak abych věděl kde jsou příčníky a sloupky.

díky ahoj Filip

minibagr@centrum.cz
Franta REZACFranta REZACČlen
Přidáno před 15 let
Chlape to není rekonstrukce, to je stavba nového karavanu. :^
Z
Zdenda6Nováček
Přidáno před 15 let
Ahoj všem, jsem tu nový. Pořídil jsem si ASTRU 380 a po důkladnější prohlídce jsem začal dělat opravy. S tím jsem při její koupi počítal. Protože byla odešlá celá přední strana, tak jsem začal hledat nějaké rady. A našel jsem tuto pro mě potřebnou diskuzi. Po přečtení příspěvku je mi jasné, že vyhrává celková přestavba. Rady jak řešit stěny už v diskuzi zazněly, ale rád bych se zeptal PETRAJITKY jak řešil podlahu a strop. Kdyby mohl přidat nějaké fotky konstrukcí dost by mi to pomohlo. Nebo jestli se někdo chystá taky na ASTRU 380, tak se rád přidám do diskuze Díky:_
Z
Zdenda6Nováček
Přidáno před 15 let
Ahoj všem, jsem tu nový. Pořídil jsem si ASTRU 380 a po důkladnější prohlídce jsem začal dělat opravy. S tím jsem při její koupi počítal. Protože byla odešlá celá přední strana, tak jsem začal hledat nějaké rady. A našel jsem tuto pro mě potřebnou diskuzi. Po přečtení příspěvku je mi jasné, že vyhrává celková přestavba. Rady jak řešit stěny už v diskuzi zazněly, ale rád bych se zeptal PETRAJITKY jak řešil podlahu a strop. Kdyby mohl přidat nějaké fotky konstrukcí dost by mi to pomohlo. Nebo jestli se někdo chystá taky na ASTRU 380, tak se rád přidám do diskuze Díky:_
C
Charon73Nováček
Přidáno před 15 let

Citovat

Zdenda6 napsal:

Ahoj. Také jsem se pustil do Astry 380, dělám na tom po chvilkách celou zimu a teď řeším čalounění.

Jak jsi daleko Ty ?
Z
Zdenda6Nováček
Přidáno před 15 let
Ahoj no po odkrytí přední části se na mě vysypalo něco černého co bylo v minulosti dřevem. Dneska už mám udělané nové přední rámy a chystám se na jejich instalaci. Po demontování lišt ještě budu muset udělat spodní okraje boků. ano a protože to není tuhé ani vzadu tak udělám ještě zadek. Nakonec chci podmazat lišta hovínkem pekelným a tím skončím s korpusem. Zatím rozvažuji co dám zevnitř. Zatím vítězí překližka, ale nevím když se zarosí vnitřek což je běžný zda nepoleze vlhkost do konstrukce. Možná bych měl zvolit prodyšný materiál. Zatím v této variantě volím koberec. Co jsi si dal zevnitř?
C
Charon73Nováček
Přidáno před 15 let
Dal jsem tam koženku, co se dává do aut. Já tu kostru udělal celou novou. Na přední a zadní čela jsem dal původní hliníkový plechy a na boky laminát. Pod původní lišty, místo těsnící gumy jsem nacpal tmel na lodě(celkem jsem ho zdělal 33 tub.
Teď sním jezdím a v zimě budu dělat novej nábytek.
P
PETRaJITKAČlen
Přidáno před 15 let
Vnitřní stěny 4mm překližka, strop koženka jako v autě, podlaha je izoalce v laminátu (původní). Fotečky dodám.
C
Charon73Nováček
Přidáno před 15 let
Tady jeden obrázek, jak jsem se s tím popral
img5.rajce.idnes.cz/d0505/3/3336/3336235_26dbeb02a013e0c24091c9d49fe18482/images/Fotografie0204.jpg
D
DanunkaNováček
Přidáno před 10 let
Zdravím... chtěla bych vás poprosit. Máme doma Astru 380 lux a máme na ní se sestrama úžasné vzpomínky ale nechali jsme to zajít tak daleko že je v podstatě k nepoužití. S nábytkem atd si poradíme ale nevíme kde začít protože si myslím že to nebude lehká cesta. Rozebrat je to nejejednodušší ale dát to dohromady je vždy horší. Můžu tedy poprosit o radu jak začít a jak dát dohromady ty dřevěné stěny popřípadě kde jste kupovaly dřevo nebo materiál a jaký.. Třeba i nějaký hrubý ceník a poradit s tím polystyrénem co je jako výplň? Doufám že jsem napsala alespoň trošku srozumitelně a víte na co se opravdu ptám. Možná bych třeba mohla koupit něco dopředu než začnem rozebírat. Děkuji vám za drahé rady. Hezký den ;)
R
Radim5844Člen
Přidáno před 10 let
Perfekt! Soucitim s tebou viz ma rekinstrukce ;) kdyby cokoliv, pis ;)
Fiat Frankia 1985-kompletní renovace 2015
http://krfc.rajce...t_Frankia/
http://krfc.rajce...rankia_II/

Citroen Jumper 3.0 HDI obytna vestavba
http://www.rajce....
D
DanunkaNováček
Přidáno před 10 let
Ty brďo tak to jsem unešená... ty první fotky to je teda masakr ale koukám lístečky s popiskama kam která lišta patří frčí. Já to mám raději i na šroubky abych věděla které koupit protože kam čert nechce nastrčí ženskou. Ty druhé fotky jsou boží ale ta cesta k tomuhle výsledku dcl fuška řekla bych protože chlapi maj v čurbesu větší přehled jak ženská a ty výsledky podle toho vypadaj. Já mám nutkání to vzdát pokaždé když se podívám na to ztrouchnivělé dřevo ale říkám si že už se do toho musíme pořádně opřít aby tam chudináček astříček nestál dalších 20 let. Jediné k čemu jsme zatím došli je koupě nových oken a těsnění a vyndavání interiéru. Toho ostatního se prostě bojím. Elektriku.. podvozek a takové ty vnější záležitosti to dcl ujde ale jak říkám ty stěny.. O tom vůbec nemám šajn. :( Nejprve sem to chtěla nechat na servisu ale to je cena až 50 000 a to tedy opravdu nemám a ani by to nebyla zábava. Chlapa doma mám ale ten se na to podívá a řekne radši ať se koupí nový a to v žádném případě! Ach jo :( Vám ale gratuluju k úspěchu :g
copycopyČlen
Přidáno před 5 let
Danunka: ako to dopadlo s Astrou? Oprava sa podarila?
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 15
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025