Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Stání v Praze-Na Jezerce

Poslední aktualizace před 5 let
Ludek LiberecLudek LiberecČlen
Přidáno před 5 let
Poradí mi prosím ,někdo,stání přes noc obytkou,nebo poblíž u divadla na Jezerce ? Dík za odpověď. Luděk
mbmbČlen
Přidáno před 5 let
Luďku, ofiko v Praze zákaz parkování obytek. Mohu nabídnout místo u nás, ale je to na Zličíně.Tzn doprava MHD. Ale termín?
sipadansipadanČlen
Přidáno před 5 let
Ahoj,
nelam si s tím hlavu a zaparkuj tam, kde máš pocit, že Vás nevykladou.
Osobně bych to dal na Kavčí hory, nebo na Děkanku.
Pokutu za jednu nedostaneš a prázdná obytka může stát kdekoliv bez omezení.
T
Tomik KraluČlen
Přidáno před 5 let
Na území Prahy nesmí stát ani prázdná obytka na veřejné komunikaci. Navíc nechat obytku někde na ulici bez dozoru se mi nezdá moc dobrý nápad.
Upravil Tomik Kralu dne 15.08.2021 10:07, před 5 let
mbmbČlen
Přidáno před 5 let
Sipidan je v omylu...
camperboycamperboyČlen
Přidáno před 5 let
Sipadan až tak v omylu není, když auto neprovokuje na TOP místech, nebo nebrání pražským sídlišťním Pepíčkům v parkování, tak policajti aktivitu vyvíjet nebudou. Zaparkuj to k bývalému kempu v Braníku. Posílám tam všechny známé a pohoda. Tramvajkama dojedeš do divadla za 15 minut.
Ludek LiberecLudek LiberecČlen
Přidáno před 5 let
Ahoj,všem moc dík za možnosti,ještě to všechno zvážím
mbmbČlen
Přidáno před 5 let
Jste v omylu oba, je vidět, že nejste místní...trochu rozumu! Stačí když se někomu nebudeš na place líbit, nebo bude někdo zaujatý(je jich tu dost) a máš problém. Ale každého věc...Pfft
sipadansipadanČlen
Přidáno před 5 let

mb napsal:

@mb - Jste v omylu oba, je vidět, že nejste místní...trochu rozumu! Stačí když se někomu nebudeš na place líbit, nebo bude někdo zaujatý(je jich tu dost) a máš problém. Ale každého věc...Pfft

OMG, @mb ....

Tak ještě jednou, naposledy .... snad to pochopíš .... jen tak pro Tvoji informaci, narodil jsem se v Praze a celý svůj život jsem občanem Prahy

1. Obytné auto může stát kdekoliv na území hl. města Prahy v patřičné parkovací zóně bez omezení za dodzžení podmínek dané parkovací zóny (a to včetně Prahy 1)
2. Parkovací zóny mají různé barvy, je dobré zvolit parkovací zónu dle barevného rozlišení (výše poplatku hodinový, roční apod.)
3. Parkovací zóna NEROZLIŠUJE obytné auto od auta "normálního", pokud obytka samozřejmě není nad 3,5 T
4. Omezení bývala na Praze 1, ale ani tam již nejsou
5. Parkování vysvětluje web parkujvklidu.cz, k dispozici pro mimopražské je dokonce aplikace pro telefony a pro úplně nedůvěřívé je k dispozici telefonní linka provozovaná Technickou správou komunikací

P.S. Parkování neznamená kempování !!! Na markýzy na ulici stejně není prostor Grin
T
Tomik KraluČlen
Přidáno před 5 let
Já to jen upřesním. Hl. m Praha je zónou se zákazem stání od 20 do 6 hodin mimo jiné karavanů a obytek. Na každém příjezdu do Prahy je značka s tímto zákazem.
camperboycamperboyČlen
Přidáno před 5 let

mb napsal:

@mb - Jste v omylu oba, je vidět, že nejste místní...trochu rozumu! Stačí když se někomu nebudeš na place líbit, nebo bude někdo zaujatý(je jich tu dost) a máš problém. Ale každého věc...Pfft

Já bych také rád podotknul, že jsem se narodil v Podolí a skoro celý život prožil na Lhotce, kousek od Bráníku. Do centrální Prahy to mám blíž než ty Smile Branický kemp je zrušený, na jeho místě už nocovala řada mých známých bez jediného problému.
K
kutil1Člen
Přidáno před 5 let
Nezáleží na tom, kdo to má do centra Prahy blíž. Záleží na tom, kde ta obytka stojí v noci. Pokud stojí na místě, kde platí dopravní značky, tak je význam dopravních značek jasný.
Pokud stojí na místě, kde neplatí dopravní značky (například pozemek právnické, nebo fyzické osoby mimo komunikaci, kde značky platí), tam je to věcí majitele. Jinak také znám spousty známých, kteří například projížděli Prahou rychlostí vyšší než 50, kde je stanovena 50 a úplně bez problémů. Přesto to nedoporučuji.
M
Mira2B7Člen
Přidáno před 5 let
A pak zaparkuj v PrazeShock
https://www.novin....seznam.cz
sipadansipadanČlen
Přidáno před 5 let

Tomik Kralu napsal:

@Tomik Kralu - Já to jen upřesním. Hl. m Praha je zónou se zákazem stání od 20 do 6 hodin mimo jiné karavanů a obytek. Na každém příjezdu do Prahy je značka s tímto zákazem.

Ano, máš samozřejmě pravdu, ty značky tam jsou.
Visí na příjezdech do Prahy minimálně 20 let, ale jsou z doby, kdy pražské parkovací zóny neexistovaly, respektivě byly založeny na zcela jiném systému.
Na parkovištích P+R neplatí, stejně tak jako na jiných parkovištích a stejně tak jako v zónách.
Nahoře na Václavském náměstí (vedle hotelu Occidental), stejně tak jako na Letné také můžeš stát na parkovišti a nechají Tě i přespat, stejně tak jako na fialové parkovací zóně (pouze parkování) ... nemám víc co k tomu napsat ....
T
Tomik KraluČlen
Přidáno před 5 let
Jak v zónách nevím, ale zrovna minulý týden jsem viděl v Troji obuty karavan botičkou.
camperboycamperboyČlen
Přidáno před 5 let

Tomik Kralu napsal:

@Tomik Kralu - Jak v zónách nevím, ale zrovna minulý týden jsem viděl v Troji obuty karavan botičkou.

Pokud si jí tam nenasadil sám majitel, tak fakt nevím kdo by mu jí tam dal. Po zrušení institutu osoby blízké, městská ani státní policie v Praze botičky nedává, není důvod, za přestupek odpovídá majitel. Pokud vozidlo překáží, tak se odtahne.
Samozřejmě jsou vyjímky, třeba odcizené vozidlo.

Myslím, že celá diskuze už se zvrhává v dokazování si kdo má pravdu. Mě je to ve finále úplně šumák jestli někdo přespí nebo nepřespí (parkuje neparkuje přes noc) v Praze mimo kemp. Jako je v celé ČR i jinde v Evropě zakázáno volné táboření a není to až tak horké, tak ani v Praze to není s přespáním až tak horké. A že o tom z důvodu své profese něco vím.

Jediné co mě na celé diskuze vytočilo, argumenty typu: já jsem Pražák ze Zličína a mám pravdu, vy pravdu nemáte a určitě jste tudíž vidláci Smile To není košer. Mimochodem, já se za to, že jsem Pražák docela stydím (díky chování svých četných soukmenovců) a na výjezdech se hrdě označuji za Středočecha.
T
Tomik KraluČlen
Přidáno před 5 let
To přeci není o dokazování kdo má nebo nemá pravdu. Je to o tom předat zkušenosti a poradit. Za mě ať si stojí kdo chce kde chce. Není potřeba mít hned plamínek u pr.... a hned se hádat. A teď to nemyslím konkrétně na tebe, ale myslím to všeobecně ve zdejších diskuzích. Otravujeme si tím zbytečně život.
mbmbČlen
Přidáno před 5 let
Jsem velice šťasten, že se mně podařilo vytočit nejchytřejšího člena C24 👍...
Jen podotknu, že činnost anonymního policajta se nenazývá profesí, ve světě, v CZ ani v Praze 🤣
camperboycamperboyČlen
Přidáno před 5 let

mb napsal:

@mb - Jsem velice šťasten, že se mně podařilo vytočit nejchytřejšího člena C24 👍...
Jen podotknu, že činnost anonymního policajta se nenazývá profesí, ve světě, v CZ ani v Praze 🤣

Ale no tak, ťuňťo. Jseš vedle jak ta jedle Smile Zabývám se správou a údržbou komunikací (včetně záborů, překážek), proto to vím.
A určitě si mě nevytočil, spíš jsem smutný, že ten zbytek republiky musí nevěřícně zírat na nějaké takové chytroučké Zličíňáčky, kteří lidem, kteří touží po divadelním představení přespat do rána v autě, vyhrožují vším možným, aniž o tom zbla ví. Ách jóó.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Ludek Liberec, mb, sipadan, Tomik Kralu, camperboy, kutil1, Mira2B7
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 23
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025