Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Načítání stránek C24

Poslední aktualizace před 5 let
FunFunHlavní administrátor
Přidáno před 6 let
Hasky, některé obrázky můžou být hodně velké a proto může trvat delší dobu, než se načtou.
Fun
Smile 😊
Upravil Fun dne 13.09.2020 16:04, před 6 let
haskyhaskyČlen
Přidáno před 6 let

fun napsal:

@Fun - Hasky, některé obrázky můžou být hodně velké a proto může trvat delší dobu, než se načtou.

Funa,ale mě se i příspěvky načítají pomalu.A jak jsem psal,všechno ostatní mi šlape v pohodě.I O2TV v nejvyšší kvalitě běhá bez ztráty hvězdičky.To co mi v předešlém příspěvku píše Hymer je super,ale do toho nejdu.Ale jelikož nikdo jiný si nestěžuje,tak bude "závada" někde u mě.Ještě zkusím zítra v kanclu a dám vědět.
K
kutil1Člen
Přidáno před 6 let
Ahoj Hasky, odpovídám na dotaz. Mně to na mobilu s androidem načítá poměrně dobře. Sice ne už za 1 s, ale do 2 až 3 s ano. Tedy u mne OK.
Jinak jsem na svých PC odinstalovat Windows 10, dal tam Windows 8, zarazil aktualizace a jede mi vše lépe a rychleji. Tento krok do minulosti není doporučení, ale já jsem s tím spokojen. Vnuk má super mašinu a po spuštění mu nabíhá pomaleji, než moje staré plečky s Windows 8.
Upravil kutil1 dne 13.09.2020 17:12, před 6 let
FunFunHlavní administrátor
Přidáno před 6 let
Také se koukněte do patičky stránky kde najdete "Vygenerované za: 0,xxx sekund". Údaj by měl být do jedné sekundy.
Fun
Smile 😊
haskyhaskyČlen
Přidáno před 6 let

kutil1 napsal:

@kutil1 - Ahoj Hasky, odpovídám na dotaz. Mně to na mobilu s androidem načítá poměrně dobře. Sice ne už za 1 s, ale do 2 až 3 s ano. Tedy u mne OK.
Jinak jsem na svých PC odinstalovat Windows 10, dal tam Windows 8, zarazil aktualizace a jede mi vše lépe a rychleji. Tento krok do minulosti není doporučení, ale já jsem s tím spokojen. Vnuk má super mašinu a po spuštění mu nabíhá pomaleji, než moje staré plečky s Windows 8.

Tak přeci kvůli jedněm stránkám nebudu přeinstalovávat PC.To fakt nebudu.
PetrDubiPetrDubiČlen
Přidáno před 6 let
Mě to načítá rychle (a taky na staré plečce s Win 7), ale doma mám novější počítač s Win 10 (dělal jsem loni upgrade, ale nic drahého, akorát jsem si to skládal sám) a lítá to taky rychle. Dokonce i 10 let starý notebook s Win 10 bez problémů. Teď mi to píše dole, že vygenerováno kolem 0,5s a načte se to fakt rychle, takže u mě dobrý Wink

Zkus jestli ti to nedělá třeba anitivrus (na chvilku ho vypnout) nebo jestli ti něco neběží na pozadí a nevytěžuje procesor (nechá se zkontrolovat přes správce úloh, jestli nemáš zátěž procesoru ke 100%). Jo a plno lidí počítač nevypíná jenom uspává a potom se taky postupně zpomaluje.. Hlavně když se nainstalují ve Windows nové aktualizace a potom se ještě jednou nerestartuje počítač, tak zůstane v paměti nějaký bordel po instalaci, který zpomaluje celý počítač.. To jsou všechno poznatky z provozu.
Upravil PetrDubi dne 14.09.2020 09:42, před 6 let
haskyhaskyČlen
Přidáno před 6 let
Tak jsem dnes na 24ku kouknul v kanclu,a běhá v pohodě.Proč doma ne,nevím,a ani to už nebudu řešit.Vše ostatní lítá jak má a počítač vypínám.
Hasky
PetrDubiPetrDubiČlen
Přidáno před 6 let
Zkus vymazat vyrovnávací paměť v prohlížeči, někdy to vyřeší takovýhle problémy..
haskyhaskyČlen
Přidáno před 6 let

PetrDubi napsal:

@PetrDubi - Zkus vymazat vyrovnávací paměť v prohlížeči, někdy to vyřeší takovýhle problémy..

Super a díky.Tak to byl celý problém.Vymazáno a lítá dle představ.
OllinOllinČlen
Přidáno před 6 let
Někdy pomůže vypnout blokátory reklamy jako třeba Adblock a podobně.
PetrDubiPetrDubiČlen
Přidáno před 6 let
Like
Tak hlavně že to pomohlo. Někdy je to holt blbost, která neznalého vůbec nenapadne - jako u každé práce (sám to znáš ze své práce) Wink
haskyhaskyČlen
Přidáno před 6 let

PetrDubi napsal:

@PetrDubi - Like
Tak hlavně že to pomohlo. Někdy je to holt blbost, která neznalého vůbec nenapadne - jako u každé práce (sám to znáš ze své práce) Wink

Jasan.Každý by měl dělat to co umí.A tvá rada opravdu pomohla.Dva,tři kliky a paráda.Tak díky.
krizik1krizik1Člen
Přidáno před 5 let
Ahoj všichni, taky se vám stránky tak dlouho načítají? Trvá to i půl mnuty, než to začne. Shock
Mysak230eMysak230eČlen
Přidáno před 5 let
Ne, fungují dobře.
Zdenek a AlenaZdenek a AlenaČlen
Přidáno před 5 let
po kliknutí na odkaz 4 vteřiny a je to, prohlížeč EDGE internet O2 přes LTE 20Mb - 8 let starý Notebook Lenovo
Upravil Zdenek a Alena dne 17.08.2021 17:18, před 5 let
Anicka a MirekAnicka a MirekČlen
Přidáno před 5 let
Zdravím, mám to načtené skoro hned, asi i míň jak 4 vteřiny, za mne O.K.Like
Anička, Mirek a pudlenka Dorinka :i
Upravil Anicka a Mirek dne 29.08.2021 18:52, před 5 let
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: hasky, martulin, Fun, Tandy, kutil1, Thoman, Bery, hymer662, PetrDubi, Ollin, krizik1, Mysak230e, Zdenek a Alena, Anicka a Mirek
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 19
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025