FunHlavní administrátorPřidáno
před 6 letHasky, některé obrázky můžou být hodně velké a proto může trvat delší dobu, než se načtou.
Fun

😊
Upravil Fun dne 13.09.2020 16:04,
před 6 letAhoj Hasky, odpovídám na dotaz. Mně to na mobilu s androidem načítá poměrně dobře. Sice ne už za 1 s, ale do 2 až 3 s ano. Tedy u mne OK.
Jinak jsem na svých PC odinstalovat Windows 10, dal tam Windows 8, zarazil aktualizace a jede mi vše lépe a rychleji. Tento krok do minulosti není doporučení, ale já jsem s tím spokojen. Vnuk má super mašinu a po spuštění mu nabíhá pomaleji, než moje staré plečky s Windows 8.
Upravil kutil1 dne 13.09.2020 17:12,
před 6 let
FunHlavní administrátorPřidáno
před 6 letTaké se koukněte do patičky stránky kde najdete "Vygenerované za: 0,xxx sekund". Údaj by měl být do jedné sekundy.
Fun

😊
haskyČlenPřidáno
před 6 letTak jsem dnes na 24ku kouknul v kanclu,a běhá v pohodě.Proč doma ne,nevím,a ani to už nebudu řešit.Vše ostatní lítá jak má a počítač vypínám.
PetrDubiČlenPřidáno
před 6 letZkus vymazat vyrovnávací paměť v prohlížeči, někdy to vyřeší takovýhle problémy..
OllinČlenPřidáno
před 6 letNěkdy pomůže vypnout blokátory reklamy jako třeba Adblock a podobně.
Zdenek a AlenaČlenPřidáno
před 5 letpo kliknutí na odkaz 4 vteřiny a je to, prohlížeč EDGE internet O2 přes LTE 20Mb - 8 let starý Notebook Lenovo
Upravil Zdenek a Alena dne 17.08.2021 17:18,
před 5 let
Anicka a MirekČlenPřidáno
před 5 letZdravím, mám to načtené skoro hned, asi i míň jak 4 vteřiny, za mne O.K.

Anička, Mirek a pudlenka Dorinka :i
Upravil Anicka a Mirek dne 29.08.2021 18:52,
před 5 let