Citovat
Me2d napsal:
Kapra měl taky pan Doskočil z fora určitě se ozve a snad ho i nechal v rodině, pokud to tedy není on novmar1.:r
Ahoj, už se ozývám, s Kaprem jsem prožil 26 sezon, vlastnoručně s rodinou jsme jej vyrobili. Účelem konstrukce bylo postavit pětimetrový karavan pro čtyři osoby, který by ale nepřesáhl 400 kg hmotnosti, tedy za Škodu 100 - 110. V autě jsem nemusel nic přehrabovat, akorát jsem tam vozil kompresorovou chladničku, která byla v předstanu. I když obecně skládačka má méně úložného prostoru, tak Kapr byl vybaven dost dobře. Už se mi kvapem blíží sedmdesátka (přesně za rok a půl) a skládání mne už unavovalo, takže již dvě sezony Weltbummler 500 od Mirka Šišmy z Lipníka n. Beč. Na původních stránkách C24 bylo možno v profilu uložit devět fotografií, po změně serveru se vytratily. Mám týden nový PC (funglovka), snad se mi nyní podaří fotografie nějak propasírovat na naše stránky. Dříve jsem obtěžoval pokaždé Míru funa, a sice tak často, že jsem se začal hluboce stydět, snad to nějak vyjde a já se to naučím, PC by to měl zvládnout (Pentium Cora Dual 3 GHz, Windows 7 Premium Home, teď jsem na řadě já a můj lidský faktor).
Ještě mám nachystaný článek seřizování nájezdového brzdiče, to jsem v minulém článku o brzdách odfláknul, a fofogalerii výroby (na koleně) bojleru 13 l.
Kapra ode mne má teď synovec v Příkazích u OL, je zde pod zn. Radek a Klárinka. Čáo, Pepa:r