Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Karavany KAPR

Poslední aktualizace před 5 let
novmar1novmar1Nováček
Přidáno před 15 let
Zajímá mne kolik těchto karavanů jezdí v ČR a jestli nejsou nějaké srazy tohoto typu karavanu,jeden kus také vlastním.....??
Upravil Fun dne 27.09.2011 11:02, před 15 let
novmar1 Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen dsc03253_t1.jpg dsc03252_t1.jpg Obrázek nebyl nalezen Obrázek nebyl nalezen 2011-09-13_191824_t1.jpg 2011-09-13_191706_t1.jpg 2011-09-13_191038_t1.jpg
traktorista2traktorista2Člen
Přidáno před 15 let

Citovat

novmar1 napsal:

Zajímá mne kolik těchto karavanů jezdí v ČR a jestli nejsou nějaké srazy tohoto typu karavanu,jeden kus také vlastním.....??

Ahoj,

a fotečka by nebyla :c

dík.

traktorista2
novmar1novmar1Nováček
Přidáno před 15 let
jo jo bude,během dneška,musím ho teprv nafotit....
Petr868Petr868Člen
Přidáno před 15 let
Foto sem, jsem celý nedočkavý ...
romoromoČlen
Přidáno před 15 let
Tiež by ma zaujímalo čo je to za rybu ten KAPR:he
Karavan Sprite Super 490CF + Jeep Grand Cherokee WJ 4,7 V8
novmar1novmar1Nováček
Přidáno před 15 let
copycopyČlen
Přidáno před 15 let
cim su utesnene tie spary medzi pohyblivou a pevnou castou? Nefuka tam?
midlummidlumČlen
Přidáno před 15 let
Upravil midlum dne 26.09.2011 21:10, před 15 let
copycopyČlen
Přidáno před 15 let

no to fakt. Zavesit fotky na Picasa alebo imageshack by bolo podstatne jednoduchsie.
P
PluharČlen
Přidáno před 15 let
Nejjednoduší by bylo je dát rovnou sem :_
Fiat Drncáto Knaus [bGril Cramer Toscana tříplotýnkáč.[/b] Skůtr Piaggio Sfera 80 Suzuki Burgman 400
FunFunHlavní administrátor
Přidáno před 15 let
Fotečky jsem dal do úvodního příspěvku.!o
Fun
Smile 😊
traktorista2traktorista2Člen
Přidáno před 15 let
To je nějaká rarita

ještě jsem to nikde neviděl. Také jsem měl skladací karavan. Byl parádní.
Teď mám pevný karavan a asi bych už neměnil. Co se týče vytopení, úložného prostoru
a všeho ostatního, prostě bomba.
Jako rarita je to pěkný, ale po zkušenostech se skládacím karavanem, kdy jsme veškeré
věci měli v kufru auta a vše neustále přehrabovali, tak bych už neměnil.
Teď máme všechny věci v karavanu přehledně uložené a v kufru auta nic ( jenom pípu a sud ).

Jinak KAPR vypadá dost zajímavě.
Doufám, že se někde potkáme. Rád bych si ho prohlédl naživo.

traktorista2
SteMiSteMiČlen
Přidáno před 15 let
Nedá mi, abych si i já zde nepřihřál svou "Kapří polívčičku", neboť okolo té DoDo a UDo doby se tu už někdy před dvěma roky nadiskutovalo a napsalo dost, určitě tu vše i zpětně najdete. Přikládám Skládačku jako jeden z mnoha dalších historických UDokutilů, vyrobil jsem dokonce 2 ks, už tehdá měli přítápění, ledničku a naprosto vše bylo uvnitř-nic se z auta nepřendávalo, ale to není vychloubání..jen trocha nostalgie :_
Upravil SteMi dne 28.09.2011 22:32, před 15 let
SteMi Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen skldac_karavan.jpg
Me2dMe2dČlen
Přidáno před 15 let
Kapra měl taky pan Doskočil z fora určitě se ozve a snad ho i nechal v rodině, pokud to tedy není on novmar1.:r
[u]...jak říkám člověk něčím nemocen býti musí, neb by snad i zcvoknul, no ne?Me2d[/u]
Me2d+Me2dice+2 Medvíďata(12+9)+ český terier PARD + vw t4 california exclusive 5m 2.4d rychlík :-) Nezávislá pomoc při výběru osobního, dodávkového vozu. Richard Junger 777864931
SteMiSteMiČlen
Přidáno před 15 let
OK medvěde, už jsem je SZ kontaktoval. Myslím, že by se ještě leckdo rozpomenul a našel fotky dalších UDO veteránů, byť už asi stojí někde v kopřivách nebo v nebíčku..vždyť tenkrát mimo "poláka" toho až tolik fabrického k mání a na to nebylo (Jo Jo) :_
SteMi Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen
DoskocilDoskocilČlen
Přidáno před 15 let

Citovat

Me2d napsal:

Kapra měl taky pan Doskočil z fora určitě se ozve a snad ho i nechal v rodině, pokud to tedy není on novmar1.:r

Ahoj, už se ozývám, s Kaprem jsem prožil 26 sezon, vlastnoručně s rodinou jsme jej vyrobili. Účelem konstrukce bylo postavit pětimetrový karavan pro čtyři osoby, který by ale nepřesáhl 400 kg hmotnosti, tedy za Škodu 100 - 110. V autě jsem nemusel nic přehrabovat, akorát jsem tam vozil kompresorovou chladničku, která byla v předstanu. I když obecně skládačka má méně úložného prostoru, tak Kapr byl vybaven dost dobře. Už se mi kvapem blíží sedmdesátka (přesně za rok a půl) a skládání mne už unavovalo, takže již dvě sezony Weltbummler 500 od Mirka Šišmy z Lipníka n. Beč. Na původních stránkách C24 bylo možno v profilu uložit devět fotografií, po změně serveru se vytratily. Mám týden nový PC (funglovka), snad se mi nyní podaří fotografie nějak propasírovat na naše stránky. Dříve jsem obtěžoval pokaždé Míru funa, a sice tak často, že jsem se začal hluboce stydět, snad to nějak vyjde a já se to naučím, PC by to měl zvládnout (Pentium Cora Dual 3 GHz, Windows 7 Premium Home, teď jsem na řadě já a můj lidský faktor).
Ještě mám nachystaný článek seřizování nájezdového brzdiče, to jsem v minulém článku o brzdách odfláknul, a fofogalerii výroby (na koleně) bojleru 13 l.
Kapra ode mne má teď synovec v Příkazích u OL, je zde pod zn. Radek a Klárinka. Čáo, Pepa:r
SteMiSteMiČlen
Přidáno před 15 let
"I když obecně skládačka má méně úložného prostoru, tak Kapr byl vybaven dost dobře."
Tak tohle by mne ještě teď docela zajímalo ? Já ve skládačce měl ve spodní části úložného prostoru do "U" habafůru. Teď už to mohu na sebe i prásknout..vozil jsem v něm do SFRJ navíc běžně 2-3/20lt kanystry "ušetřeného" benzínku..jo to nezodpovědné mládí :v
Nebržděný a plně naložen vážil přes 400 kg..se 120 LS jsem s ním po dálnici mazal přes stovku, jen v kopcích ta váha byla přeci jen znát.

Jinak ti kolego Doskočile přeji krásné nostalgické vzpomínání na dobu UDO a těším se až tu od tebe i možná ostatních, objevím i nějaké ty fotky :_
K
KaprOlNováček
Přidáno před 5 let
Tak už jsme 2 kapříci, kdo se přidá
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: novmar1, traktorista2, Petr868, romo, copy, midlum, Pluhar, Fun, SteMi, Me2d, Doskocil, KaprOl
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 24
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025