Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

výběr typu baterie do karavanu

Poslední aktualizace před 5 let
T
Tantal88Nováček
Přidáno před 5 let
A ak by som našetril idem do lítia.80%vybitia a samozrejme jej min polovičná váha Mám Exide 210 a nič moc...Mám zatiaľ absorpcnu chladničku Meva a to je žrút elektriky a k tomu solar polykristal 240w...a ten to nestíha dobíjať..Prechádzam do budúcna na kompresorovú Waeco...Aj to bude na hrane..Už len si želať slniečko...Naj by bol externý panel na slnku a auto v tieni,ale pri stani na divoko,by som si to nevedel predstaviť...Len v kempe 😃
FunFunHlavní administrátor
Přidáno před 5 let
Doba pokročila. Dnes už bych nedoporučil jinou baterku než LiFePo4.
K
kamilioČlen
Přidáno před 5 let
Tantal88: A preco pouzivas absorpcnu chladnicku na baterku a solar a nie na plyn? Na 12V sa to zvykne pouzivat len za jazdy, na alternator. A aj za jazdy sa casto pouziva plyn a nie 12V, ked mas mono/duo control.
J
Jarda885Člen
Přidáno před 5 let

Tantal88 napsal:

@Tantal88 - ......Naj by bol externý panel na slnku a auto v tieni,ale pri stani na divoko,by som si to nevedel predstaviť...Len v kempe 😃

Neumím si představit, jak dokážeš mít auto ve stínu a panel na slunku, když slunko chodí po obloze a stín se pohybuje. Asi nerozumím "externí panel". Můžeš dát, prosím, fotku?
Dík.
Jarda, Hana,
Laika Kosmo 6.0 nebo
Opel Zafira, Bürstner 435 Premio
K
kamilioČlen
Přidáno před 5 let
Mozno myslel prenosny solarny panel, s dlhym kablom a postaveny dalej od auta. Hladaj cez google "prenosny solarny panel", je ich vela, su aj prenosne niekolko sto watove. Len je pravda ze mimo kempu by asi dlho na mieste nevydrzal bez dozoru.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: daniel cisar, TomTP, DavidF, rohlicekjan, Fun, bob7373, Joe King, hasky, bleriot11, kyklop, PabloGS, Jarda885, kamilio, Tantal88
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 12
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025