Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Nováček - představení

Poslední aktualizace před 5 let
Labus77Labus77Nováček
Přidáno před 7 let
Dobrý den, děkuji za přijetí do skupiny. Po přirozeném vývoji = stan - chaty - penziony - hotely, došlo na manželky sen a to náš první vlek Caravelair Bamba 395TS. Nejprve jsme zvažovali karavan s rozložením 2+1 lůžka, ale nakonec jsme došli k tomuto kousku a moc se nám v kombinaci s cenou líbil (y) Minulou sezonu jsme se stihly pouze 2x seznámit s různými aspekty karavanování a moc se nám to líbí. Vzhledem k dispozici našeho "tahače" máme karavan jen jako pojízdnou chatu po blízkém okolí do max 200km ;)

jako úpravy jsou : vyladěný interier Wink, ohřev vody 12V, osvětlení předělané na LED, vestavbová baterie, a nově bude solár (y)

děkujeme tedy za přijetí a pár obrázkových představení Tom, Ája, Mářa a pes Adámek
Labus77 Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen Obrázek nebyl nalezen Obrázek nebyl nalezen Obrázek nebyl nalezen Obrázek nebyl nalezen
HorniciHorniciČlen
Přidáno před 7 let
Vítáme Vás na fóru. Tento typ karavánku jsme také šest let provozovali a moc se nám líbilo cestování s tímto karavanem. Byli jsme spokojeni. Dobrá ovladatelnost, nosnost a uspořádání. Vývoj, ale nelze zastavit a tak dnes jezdíme s vestavbou Fiat Ducato. Přejeme mnoho šťastných kilometrů a někdy, někde nashledanou s Vámi se těší Horníci.
Labus77Labus77Nováček
Přidáno před 7 let
děkuji za přivítání, také přeji slunečné dny a klidná místa kdekoliv (y)
beemanbeemanČlen
Přidáno před 7 let
Ahoj vsichni, vcera jsme koupili, dnes prepsali, maly privesny bydlik. Nas prvni. Tak jsem zde :-)
A budu tady casto ;-)
G
go-goNováček
Přidáno před 5 let
Ahoj všem.Děkuji za přijetí. Jsem tu nový od včerejška. Starší karavan Adria 360 vlastním od podzimu.Byl to nápad manželky.1.sezona se nám líbila. Při registraci jsem slíbil zaslat příspěvek.Zobrazuje se mi SZ,ale když na to klepnu,napíše mi to že žádnou zprávu nemám.Tak mě zajímá kam poslat příspěvek,než se zapojím do diskuse?
FunFunHlavní administrátor
Přidáno před 5 let
Ahoj, děkuji za podporu. Soukromou zprávu otevřeš, když klikneš na její předmět. V tomto případě "Příspěvek".
Klikni sem, a potom na "Příspěvek."
Upravil Fun dne 10.10.2021 16:32, před 5 let
G
go-goNováček
Přidáno před 5 let
Omlouvám se ,asi jsem blbej.Provedl jsem vše podle návodu.Dostal jsem se do zprávy.Tam mi to ale píše,že neexistují žádné zprávy.A slovo "Příspěvek jsem nikde nenašel.
FunFunHlavní administrátor
Přidáno před 5 let
Ahoj, ne nejseš, opravdu se ta zpráva nezobrazovala. Poslal jsem ji ještě jednou a už by měla být přístupná.
Ještě jednou díky
Fun
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Labus77, Hornici, beeman, go-go, Fun
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 13
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025