Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Oprava Poláka

Poslední aktualizace před 4 roky
P
PavlusaNováček
Přidáno před 4 roky
Krásný den šikovní karavanisté,

Přicházím za Vámi s prosbou o radu. S rodinkou jsme koupili 40 let starého Poláka, aby sloužil nejenom nám, ale také komerčním účelům. Je v něm nová podlaha, ale stěny jsou původní, tedy nějaký molitan a potah na tom. Nevypadá to úplně zle, ale potřebuji aby to bylo lehce omyvatelné. Ve starší diskuzi jsem četla, že se dá použít korek. Nebudeme s tím jezdit v zimě, ale jde i o to, abysme se v něm v létě neuvařili. Korek tyto vlastnosti zachová? Nebo se dá použít něco jiného? Také jsem se chtěla zeptat, zda je bezpodmínečně nutné odstranit starý molitan v těch záhybech. Všude se píše, že odstranění je strašná práce 🤔 A dále jsem se chtěla ještě zeptat, zda máte zkušenosti se řezáním do stěn? Chtěla bych na jednom boku udělat výklopné zavírací okno, tak aby mohlo sloužit jako výdejní okénko. Nebude s tím poté problém na STK? Poptávala jsem několik firem, ale cena za realizaci byla několika násobně vyšší než cena karavanu, tak se do toho budeme muset pustit nějak sami.

Předem moc děkuji za jakoukoliv radu

Pavlusa
Pavlusa Připojili následující obrazek:
143335697_1.jpg
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Pavlusa
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 17
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025