Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Volné vstupenky

Poslední aktualizace před 4 roky
GigosGigosNováček
Přidáno před 4 roky
Zdravím kolegové,
nabízím 2 volné vstupenky na For caravan 2021 k vyzvednutí v Kroměříži. Jezdíme do Brna Smile tel: 602 500 220
FunFunHlavní administrátor
Přidáno před 4 roky
T
Tomik KraluČlen
Přidáno před 4 roky
Vytisknuto. Grin Moc děkuji. Tomáš
J
JeepaČlen
Přidáno před 4 roky
Je zde spousta karavanistů co mají auta v průměru za mega a spekulují jak ušetřit 2kila za vstupenku.
Přidáno před 4 roky

Jeepa napsal:

@Jeepa - Je zde spousta karavanistů co mají auta v průměru za mega a spekulují jak ušetřit 2kila za vstupenku.

Nejde přeci o peníze. Je to dárek. Je to způsob jak udělat radost.
Tomik Kralu, PetrM, Jaroli, tatrovak
T
Tomik KraluČlen
Přidáno před 4 roky
Jeepa:
Pokud je tvůj příspěvek reakcí na mé poděkování za volné vstupenky tak ti děkuji, že jsi nám sdělil, že spousta katavanistů má auta v průměru za mega. Jak píšeš "spekulací jak ušetřit 2kila" jsem ušetřil a možná jsem na oplátku udělal malou radost z dárku někomu jinému. Neber můj příspěvek ve zlém - je to jen na vysvětlenou.
JaroliJaroliČlen
Přidáno před 4 roky
Zdravím, nemáte někdo finální verzi s přespaním a parkování pro obytné auto? Děkuji za reakce. Wink
mbmbČlen
Přidáno před 4 roky
Jaroli... je to letos smutné, pořadatel zrušil ,,karavanové městečko", ale je to jejich rozhodnutí. Je tu možnost od provozovatele parkoviště, které nepatří k areálu výstaviště, parkování i přes noc (500,- Kč den/noc). Je to hned u vchodu výstaviště. Taky řešení, já ho beru, i když jsem z Prahy...
Přeji všem pohodovou výstavu!
Miloš
Miloš a Zuzka
hlavně v teple...Autorizovaný servis WEBASTO +EBERSPACHER+ BRANO/ATESO
TivatTivatČlen
Přidáno před 4 roky
A neměli bychom v této době raději sedět doma??
Jestli dneska vyhlásí nouzový stav, bude zítra stejně po výstavě....
Mám tuhle akci rád a několikrát už jsem se jí účastnil, ale naprosto nechápu, proč ji letos někdo realizoval, když už od léta je jasné, že se řítíme do průseru.
Přidáno před 4 roky
S dodržováním všech R je riziko nákazy v těch halách minimální. Doufám.Frown
Přidáno před 4 roky
Výstava se koná bez omezení.
Podle dostupných informací z tiskové konference po jednání Vlády vyplývá, že opatření nemají vliv na pořádání veletrhů a hospodářských výstav.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Jaroli, Gigos, Fun, Tomik Kralu, Jeepa, mb, Tivat
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 18
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025