Řešil jsem stejný problém. Navrtal jsem díry o prúměru 8mm vzdálené od sebe 180 až 200mm z hora do podlahy přes lino, nebo předcházející majitel tam nalepil pásy lina, mimo jiné kvalitního a lepil poctivě. Když se vám pújde dát lino dolu dejte, Vrtal jsem až po spodní překližku (pozor neprovrtat skrz). Změřil jsem hloubku a nařezal kolíkovací kolíky prúměru 8mm na přesnou délku, v mém případě to bylo 34mm.
Bydlím na Slovensku a neměl jsem možnost sehnat originál zalévací hmotu, jako uvádějí v zahraničí a navíc jsem se domníval, že se jedná o Epoxyd 1200 + kolíky + stříkačka velikosti 150ml v sade, za těžké peníze. Rysknul jsem to a odzkoušel. Povedlo se. Dúležité je, aby Epoxyd byl ohřátý v teplé vodě na 40 stupňú, tím zřídne a dá se nasát do stříkačky a vtlačovat lehce do podlahy. Vtlačit a zakolíkovat, nejlíp, když vychází vedlejším otvorem ven zakolíkovat a pokračovat. Doba spracovatelnosti je od 15 až do 50minut, dle druhu epoxydu a teploty. Jde to celkem rychle, namíchal jsem si najednou jen 1/2kg, pro jistotu, kdybych nestíhal. Když bude lino dolu neřešíte nějaké zašpinění, nakonec vybrousíte co vyteče do roviny. Já dával pozor a co vyteklo jsem utíral, proto i kolíky přesne na miru jsem udělal abych moc nebrousil. Na utírání se dá použít aceton. Přiznal jsem kolíky a vúbec to nevadí, kdo neví nevšimne si. Mně to sežralo 2kg a věřím, že bych vtlačil i tři, ale pozor, múže se stát, že vtlačováním se to múže prohnout i nahoru. Je dobré to potom zatížit.
Ješťe dúležitá věc, když je podlaha prošlapaná je většinou i prohnutá, je dobré zespodu podložit nějakou rovinou a vytlačit, aby to nezústalo prohnuté nebo to ztvrdne jak beton. A taky zalepte spoje překližky ze spodku páskou, nebo rád vytéká když je tam spoj.
Neumím si toto představit dělat to ze spodku, potom epoxyd v nose, uších a nevím kde. Ale i tak to dělají.
Omlouvám se za gramatiku, žiju 40 let na Slovensku a navíc mám slovenskou klávesnici