Taky o tom dodatečném oddělení zadních dveří nějakou houní přemýšlím, ono spíš jde o to jak to naroubovat na zateplení traverzy nad dveřmi. Suchý zip by sice fungoval, ale nedalo by se to s ním prát, protože by se odlepoval z houně.
Neni lepší zateplit zadní dveře?
cesty toulavyČlenPřidáno
před 5 letNaftových topení Truma je aktuálně nedostatek a to i pro prvovýrobce vestaveb. Poptávka mnohonásobně stoupla a díky Covidu se nedaří navyšovat výrobu. V Německu prodejci Possl píší všem co čekají na nové auto, že už jim nemohou dodat naftové topení a bohužel musí akceptovat plyn. Je to stejný problém, který se vyskytuje napříč celým automobilovým průmyslem.
MarhonČlenPřidáno
před 5 letK uchycení se používají úchyty Tenax, jsou vycvakávací a tím pádem se to připevní velmi rychle. Prodejce mi poslal fotky jak to vypadá pro můj model, na příští zimu to nechám vyrobit.
Marhon Připojili následující obrazek:
HAF22ČlenPřidáno
před 4 rokyZdravím, dovolil bych si obnovit vlákno, nakonec jsem se rozmyslel, že asi nejlepší varianta by mohla být dodělat do auta ještě bufika. Vzhledem k tomu, že ho budu používat opravdu jen sporadicky, tak bych volil nějakou variantu dražší Číny např. LF Bros. Jsem dost přecitlivělej na hluk a tak bych asi dal bufika ze spodu pod podlahu auta a do vnitřku zatáhnul jen hadici sání a výfuk topeni. Otázka zní jaký výkon do H2L3 jestli 2kW nebo 5kW. 2kW má průměr trubek cca 60mm což je asi v pohodě, ale zase má vyšší otáčky ventilátoru (větší hluk?) …5kW má zase nevýhodu dělat do podlahy auta dvě díry průměr 90mm mi přijde trochu moc. Předem děkuji za vaše názory a zkušenosti.
mbČlenPřidáno
před 4 roky2 kw je málo, počítá se ztráta - 30 %. Já nejsem zastánce dávat topení pod vůz, nejen ztráta, ale dříve topení odejde, hlavně kombinace sůl a hliník je vražedná. A to se bavím o značkových topeních.
Hodně se dávali do sanitek na Fordech Ebry a dnes po cca 5 letech jsou zarostlé a hřídelky se netočí. To se u topení ve voze nestane.
Jestli musíš dát topení pod auto, určitě ne Čínu...