Ahoj . V květnu t.r. jsem objednal nové obytné auto .To mělo býto dodáno příští týden. Nyní mi prodejce oznámil, že vozidlo bude až v lednu 2022. Vím jaká je stávající situace ale toto se mi zdá dost dlouhá doba a čuji v tom nějakou " lotrovinu", ale nerad bych někoho osočil neprávem. Domníváte se, že je to normální ? Nemáte někdo podobnou zkušenost ? Díky Tom.
pavel1971ČlenPřidáno
před 4 rokyZdravím,
Vzhledem k tomu,že ani Fiat nemá podvozky,tak se není čemu divit.
FunHlavní administrátorPřidáno
před 4 rokyTeď je to normální. Za rok bude líp.
jenuldaČlenPřidáno
před 4 rokyDnes jsem se ve Fiatu bavil s prodejcem a ten mi říkal, že Ducato je pro rok 2022 vyprodané, nedá se nyní objednat. Tak uvidíme, jestli bude za rok líp.
Meda BedaČlenPřidáno
před 4 rokyTo je ještě dobrý. V loni jsme kupovali novou vestavbu. Měla přijít v květnu a přišla v červenci. Takže vzhledem k situaci to nevidím zas tak moc katastrofálně. Větší problém vidím, že firmy nemají z čeho dělat. Jednak na Fiatu a vůbec i samotná vestavba. Je to skládačka a když něco chybí tak to dohromady nedají. Větší problém vidím, že na těch autech dělá kdo má ruce/nohy. Myslím tím kvalitu na práce vestavbě. Mohl bych to tu rozepisovat, ale nechce se mi. Doporučuji při převzetí VŠECHNO pořádně zkontrolovat. Jinak auto (podvozek Fiat 160 HP) bez chyby.
Taky mohu potvrdit .
Objednáno na konci června roku 21, první odhad prodejce "podzim" .V prosinci mi spadnul úsměv s informací o únoru - neklaplo a poslední info : "termín výroby" je duben .
Tak minulý týden jsem se konečně dočkal. T.
tak to Vam preji, uzivejte a spoustu stastnych km.