Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Jaké poloosy na obytné Ducato 95, 1,9TD, 60KW ?

Poslední aktualizace před 4 roky
Lukyn2223Lukyn2223Nováček
Přidáno před 4 roky
Ahoj,

Potřebuji vyměnit poloosy a na shopech je vícero druhů. Dokázal by mi tu někdo poradit jaké přesně objednat ?
Fiat Ducato 1995, 1,9TD, 60KW. Popřípadě mohu do SZ odeslat Vin.

Děkuji moc.
O
OndraS1Člen
Přidáno před 4 roky
Přidáno před 4 roky
Bohužel nepomůže, potřebuji právě rozlousknout jakou. Mate mne, že tam je více možností
krizik1krizik1Člen
Přidáno před 4 roky
Mrkni tady, jestli to pomůže.
https://www.mroau...kSEALw_wcB
J
jirkajČlen
Přidáno před 4 roky

Lukyn2223 napsal:

@Lukyn2223 - Bohužel nepomůže, potřebuji právě rozlousknout jakou. Mate mne, že tam je více možností

Možnosti máš jen dvě ,podle nosnosti do 1400kg nebo 1800kg .Podle VIN to najdou snad všichni prodejci náhradních dílů.
Obytka je těžká tak se dělá většinou na podvozku 1800kg,ale podle VIN ti to zjistí na 100%
J
jirkajČlen
Přidáno před 4 roky

jirkaj napsal:

@jirkaj -

Lukyn2223 napsal:

@Lukyn2223 - Bohužel nepomůže, potřebuji právě rozlousknout jakou. Mate mne, že tam je více možností

Možnosti máš jen dvě ,podle nosnosti do 1400kg nebo 1800kg .Podle VIN to najdou snad všichni prodejci náhradních dílů.
Obytka je těžká tak se dělá většinou na podvozku 1800kg,ale podle VIN ti to zjistí na 100%

Nebo vyndej poloosu u kola a spočítej kolik máš drážek jestli 28 nebo 35 a víš přesně co tam máš
M
MarianMČlen
Přidáno před 4 roky
Až zjistiš, co maš za typ poloosy, tak se podivej sem Cardo tady ušetřiš nějakou tu stokorunu, i když si to nechaš poslat.
Přidáno před 4 roky
Díky za rady....známej mi to našel podle Vinka přes ACI autodíly a vychází to na tu 1400kg což jsem z toho v rozpacích, ale Vinko by snad nekecalo :-)

jirkaj napsal:

@jirkaj -

jirkaj napsal:

@jirkaj -

Lukyn2223 napsal:

Nebo vyndej poloosu u kola a spočítej kolik máš drážek jestli 28 nebo 35 a víš přesně co tam máš
S
sarikČlen
Přidáno před 4 roky
já osobně bych značku starline od auto kelly nechtěl ani zadarmo, radši si připlat a kup si kvalitní
Přidáno před 4 roky
To já také ne. SKF to jistí 😉

sarik napsal:

@sarik - já osobně bych značku starline od auto kelly nechtěl ani zadarmo, radši si připlat a kup si kvalitní
J
jirkajČlen
Přidáno před 4 roky
No to by mě zajímalo kdepak asi to SKF vyrábí ! Grin
S
sarikČlen
Přidáno před 4 roky
SKF je švédská firma a zkratka SKf znamená Svenska kullagerfabriaken
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Lukyn2223, OndraS1, krizik1, jirkaj, MarianM, sarik
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 24
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025