Ahoj,
mame thule. Je kvalitni a asi vydrzi, ale je hrozne mala. Na nase 3 mestska kola ani nahodou. Ted mam zrovna na taznem skutra a na toho je taky mala. Kdyz je to z venkonvni strany alespon tak nejak prikryty, tak od auta uz temer vubec a jsou kola, nebo skutr spinavy. Byl bych ji vratil, ale vyzkousel jsem ji az nekolik mesicu po te co prisla a tak nam zustala.
mkovi Připojili následující obrazek:
ahoj, asi čtyři sezony nám vydržela plachta na motorku z Lidlu za cca 250Kč. Potom se rozpadla. Vyšla na 3 velká a jedno dětské kolo tak, že je zakryla do poloviny kol. Je to ale řešení spíš pro pocit. Kola nezabalíš dokola kvůli držákům a největší bordel jde zespodu od auta. Takže jedině obalit včetně nosiče (a tím pádem včetně RZ ) a kolem koule zatěsnit. Takže spíš částečná ochrana proti dešti při stání a proti nenechavcům, není na první pohled vidět, do čeho jdou
_luky_ČlenPřidáno
před 4 rokyMěl jsem Fiammu. Novou jsem nasadil na nosič, vyrazil na Korsiku a už někde v Alpách jsem tam měl díru. Reklamaci mi uznali. A to jsem to měl pojištěný ještě několika gumama, aby se to tolik netřepotalo.
Nakonec jsem koupil pevnější látku se zátěrem a ušil jsem si vlastní plachtu - se zipem, stahovacíma popruhama, přezkama pro reflexní ceduli, reflexním pruhem, zpevněním v místě řidítek...
Hm, asi koupím prostě plachtu, kterou nebudu mít na převoz, ale když budeme někde stát. Problém byl primárně s tím, jak jsme byli na větru, písku, soli. Jak to tak čtu :-)
Vlasta1ČlenPřidáno
před 4 rokyTo LadaM:
PS: plachty určené na karavany nekryjí zadní část, protože tam jsou horní úchyty nosiče. Tohle je třeba ověřit, pokud to má být čistě na nosič na kouli, kde se plachta dá i vzadu stáhnout až dolu.
Pořádná plachta na karavan kola zezadu kryje. Je rozřízlá, na suché zipy a zapíná se do sebe tak, že horní držáky jen prochází mezerou mezi sepnutými díly.
ale ta je max. na dvě kola, pokud jsem to správně pochopil