VeraČlenPřidáno
před 19 letSe vyjádřím,poněkud nepřínosně-ale snad se to pak spustí.:x Dorazím buď v pátek velmi opzdě nebo v sobotu,takže hospoda a kouření je mi fuk.Společenská akce pro vystavovatele asi nebude to pravé,hlavně pro ty s menším karavanistickým potěrem:x Takže budu pozorně sledovat,kde vás pak hledat.
Mirek a VlastaČlenPřidáno
před 19 letAhoj Tome ,odpovídám na Tvůj dotaz...hospoda je hned po levé straně když vjíždíš do Ochoza od Brna,nemůžeš ji minout vedle je benzinka, jediná v širokém okolí. Mám přislíbeno od majitele hospody, že domluvý parkování u benziny pokud se nevejdete na plac u hospody...:k
FunHlavní administrátorPřidáno
před 19 letAhoj, plán je asi takový, že kdo přijede už ve čtvrtek a v pátek nebo v sobotu ráno, se ubytuje u výstaviště. Ochoz je ze soboty na neděli.:r
Fun

😊
Já osobně přijedu v pátek podvečer. Upřímně řečeno, bych si dal teplou večeři. :g
My ještě dáme vědět. Neděle je jistá, sobota máme problém v práci. Takže asi jen výstava v neděli.
SvitavaciČlenPřidáno
před 19 letAhojte,
potvrzuji původní příspěvek, pojedeme jen do Ochozu. Pokud nebudou padat trakaře (doufám, že ne, když to rosničkáři předpovídají), projdeme si okolí. Doufám Míro, že majiteli hospody nebude vadit, když u něho budeme večeřet už v pátek! Těšíme se na vás!
MysakČlenPřidáno
před 19 let:_ahoj, tak jsem z toho pořád nějak :| zmatený .... ochoz - nebo parkoviště u výstaviště ???? Škoda, že na parkovišti nebude ta el.
S příjezdem bych to viděl asi na pátek dopoledne ... bude tam už někdo ???
Stání na vyhrazeném parkovišti BVV se nám zdá dobré.
Na společenský večer vystavovatelů se nám nechce.
Vzhledem k tomu, že prý plocha pro nocování karavanů a obyt. aut je v blízkosti pavilonu lodí (nepodloženo) bylo by to do restaurace U napoleona dost daleko.
SarkaAdministrátorPřidáno
před 19 letKde bude nocování přesně se dozvím zítra. Bude dodána mapka, kterou okamžitě vyvěsím zde.
Do Napoleona je to prý 2 stanice trolejbusem.
Takže, pokud budeme večer sedět venku, vezměte si hodně teplé prádlo:D. Teplá deka a svařák to jistí.
No uvidíme, pište a vyjadřujte se!
Jirka MČlenPřidáno
před 19 letHlásím se také a přidám se k věčině, jak se rozhodne. Dejte včas vědět a napište prosím Vás souřadnice.
před 19 letSouřadnice = dobrý nápad, zkusím zjistit.
CharlieČlenPřidáno
před 18 letAk nas nezastavi sneh na Makove, tak sa budeme snazit dorazit. My ale prideme asi dost neskoro večer. Neviem kde vas zastihneme a kde vlastne budeme stat.
před 18 letSouřadnice místa na stání jsou: Loc: 49°11'14.765" N, 16°34'24.442" E
mapa zde:
MM
Člen
' data-content='Odeslat'>
@MM=Z' target='_blank' title='http://www.mapy.cz/#x=138082560@y=132778624@z=13
@MM=Z'>http://www.mapy.cz/#x=138082560@y=132...@z=13
@MM=Z
Upravil Sarka dne 06.11.2007 11:28,
před 18 let Nemáte přístup k prohlížení příloh
Co více si přát? Snad jen teplotu nad 0 stupňů a hodně svařáku.:h
Mám asi 2ks Bambučovice. Taky se počítá jako osvěžení ? :)
před 18 letDle posledních info, parkoviště je označeno písmenem S mezi 6.a 7. bránou a odvolávat se na pana Krahulce.
My tam budem kolem 18,00 můj tel: 608 851 119