Co říká AI je níže. A vaše praktické zkušenosti?
Největším rozdílem je asi platnost karty: Na rozdíl od fyzické karty, která platí do konce kalendářního roku, má digitální karta platnost 365 dní od data zakoupení.
Digitální karta ACSI, známá jako CampingCard ACSI Digital, funguje na stejném principu jako její papírová verze, ale s několika moderními vylepšeními. Jde o slevovou kartu, která vám umožňuje kempovat v mimosezóně za pevnou, nízkou cenu.
Hlavní rozdíl je v tom, že digitální karta není fyzický plastový průkaz, ale je součástí mobilní aplikace CampingCard ACSI.
Jak to funguje krok za krokem:
* Zakoupení a aktivace: Zakoupíte si digitální verzi karty buď přímo na webu ACSI, nebo v aplikaci. Poté si stáhnete aplikaci CampingCard ACSI do svého chytrého telefonu nebo tabletu a přihlásíte se do svého účtu "My ACSI". Zde si kartu aktivujete.
* Vyhledávání kempů: V aplikaci máte přístup k databázi více než 3 000 kempů po celé Evropě, které kartu akceptují. Můžete vyhledávat podle země, vybavení (bazén, wi-fi, dětské hřiště apod.) nebo si prohlížet kempy na mapě.
* Prokázání se v kempu: Při příjezdu do kempu se na recepci neprokazujete plastovou kartou, ale otevřete aplikaci a ukážete digitální slevovou kartu s QR kódem.
* Rychlejší odbavení: Zaměstnanec kempu naskenuje váš QR kód, čímž získá potřebné údaje. Tím se celý proces odbavení stává rychlejším a jednodušším, protože odpadá ruční přepisování informací.
* Offline použití: Velkou výhodou digitální karty je, že po stažení dat kempů do aplikace ji můžete používat i offline. To se hodí, pokud jste na cestách bez internetového připojení.
* Platnost karty: Na rozdíl od fyzické karty, která platí do konce kalendářního roku, má digitální karta platnost 365 dní od data zakoupení. To je výhodné pro ty, kdo cestují i na přelomu roku.
* Další výhody aplikace: Kromě slevové karty aplikace nabízí i další funkce, jako jsou recenze od ostatních kempařů, možnost ukládání oblíbených kempů, nebo dokonce přímá rezervace v některých kempech. Aplikaci lze používat až na třech zařízeních současně.
Používám už asi třetí rok, žádný rozdíl v akceptaci mezi plastem a kartou v aplikaci. Výhody Ti popsala AI, nevýhody jsem žádné nezaznamenal. Osobně mám raději aplikaci v iPadu než papírový katalog, ale uznávám, že jeho absence může někomu jinému vadit.
Díky. Je vše online a okamžitě aktivní?
Standardně nepoužívám, tak mám takovou myšlenku, že až bych případně našel neodolatelnou nabídku kempu s ACSI kartou, tak bych na místě v recepci kempu ACSI Digital koupil a aktivoval.
Přesně tak jsem si ji aktivoval poprvé. Při check- in v kempu jsem zjistil, že sleva zaplatí ACSI kartu za dvě noci, tak jsem si ji on-line koupil a ihned uplatnil. Od té doby ji mám, použiju jí párkrát do roka ale i tak se minimálně zaplatí. Při delších pobytech mimo sezónu v kempech se opravdu vyplatí.
Zdenek a AlenaČlenPřidáno
před 9 měsícůS dovolením vstoupím do vaší konverzece koupil jsem plastovou kartu a zjistil, že nejde nahrát do jejich aplikace
tak se ptám jestli se vám to někomu povedlo (až propadne ta plastová už ji potom koupím on-line)
myslím že v kempech v Itálii po sezoně se ta karta vyplatí (i když moje oblíbené Marelago, a Union Lido na stránkách neuvádí jestli je možné ji tam použít)