Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

dodelani tempomatu do fiat 244 2.8jtd 107kw

Poslední aktualizace před 8 měsíců
K
karabinka6318Člen
Přidáno před 8 měsíců
dnes jsem si nechal udelat tempomat u pana v Chabarovicich.profik kazdym coulem.pekna remeslna prace.muzu jen doporucit.
M
maserČlen
Přidáno před 8 měsíců
Ahoj, byla by nějaká fotka nebo typ tempomatu? Jen pro zajímavost, děkuji, Ondra
K
karabinka6318Člen
Přidáno před 8 měsíců
fotka neni.je to jen tlacitko na palubce.tuknutim nastavi aktualni rychlost.drzenim pridava.tuknutim o brzdu ci spojku se deaktivuje.pamet to nema.
P
pbxpbxČlen
Přidáno před 8 měsíců
Byl jsem u něho asi před 3 lety (také s 244), ale bohužel se zjistilo, že mám načipovaný motor bez možnosti dodělání automatu. Tenkrát jsem to moc neřešil a pustil to z hlavy, protože jsme po dálnicích moc nejezdili.

Nyní se ale situace změnila a chci učinit další pokus. Prosím měl by někdo tip na firmu, která by mi mohla změnit nahrát verzi SW, který by umožnil instalaci tempomatu? Abych pak mohl zajet co Chabařovic.
K
karabinka6318Člen
Přidáno před 8 měsíců
Ja mel v aute take chip. Naprosto debilni. Prefukovalo to,padalo do nouze. Vratil jsem original softwer. Udelal me to Viktor Šeda v Liberci. Myslim ze firma careloktronic.
K
karabinka6318Člen
Přidáno před 8 měsíců
P
pbxpbxČlen
Přidáno před 8 měsíců
Já jsem se svým v pohodě, mám motor 2.0 Hdi. Jediný problém je ten zablokovaný tempomat.
VitaVitaČlen
Přidáno před 8 měsíců
měl jsem na starém autě přidaný tempomat, krabička elektroniky, snímač otáček nalepený na spojce (nebo někde), a přez lanko to tahalo za "plyn" stejně jako plynový pedál. Energii (ovládací píst) to bralo z podtlaku jako posilovač brzd, mělo to i paměť
Vlastně to "drželo" otáčky motoru - je to také možnost jak to obejít třeba u starších aut..
K
karabinka6318Člen
Přidáno před 8 měsíců

pbxpbx napsal:

@pbxpbx - Já jsem se svým v pohodě, mám motor 2.0 Hdi. Jediný problém je ten zablokovaný tempomat.

Tak mu zavolej. Je to docela fachman. Bude po tobe chtit cislo ridici jednotky a poradi ti
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: karabinka6318, maser, pbxpbx, Vita
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 21
Členové online 1
Prying

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025