Ahoj,
chtěl bych na Fiat Ducato instalovat dálková přídavná světla. Ne světelnou rampu na střechu kvůli problémům s TK.
Spíš do masky chladiče.
Máte někdo s tím osobní zkušenost?
Díky
Ponka
Kup si raději Osram žárovky a vyjde tě to levněji....
Ještě jsem se chtěl poradit. Jako tlumený světla jsem dostal typ na Osram H7 Speed Nicht Breaker Led 64210DWNBSP-2HB.
Ale chtěl bych posílit i dálková - rozumím správně že současná technologie je buď standardní halogenové žárovky oproti Led např. LED AMIO 112W. A že klasický halogen je výrazně méně svítivý než LED.
Díky - Ponka
Vyzkoušej Osram Led pokud jsou pro tvé auto povolené a uvidíš. Je to úplně jiná liga než halogenové žárovky.
Ano , jsou to další cca 3000 ale fakt to stojí za to.....
MarhonČlenPřidáno
před 7 měsícůJak píše Tomik Kralu - OSRAM NIGHT BREAKER. Dnes jsem shodou okolností měnil za II. generaci, ta první mi vydržela 5 let než jedna žárovka přestala svítit.
A nevíte někdo co je to ta Smart verze?
AI říká :
Rozdíl mezi OSRAM NIGHT BREAKER LED a NIGHT BREAKER LED Smart spočívá primárně v konstrukci a kompatibilitě, přičemž verze "Smart" je obvykle novější generací nebo optimalizovanou variantou, která se vyznačuje kompaktnějším designem a je tak vhodná pro širší škálu vozidel.
Oba produkty jsou vysoce výkonné LED retrofitové žárovky (použitelné v silničním provozu v zemích a pro vozidla, kde získaly schválení), které nabízejí následující výhody oproti standardním halogenovým žárovkám:
* Jasné bílé světlo: Oba modely mají obvykle studenou bílou barvu světla, často kolem 6 000 Kelvinů.
* Vyšší jas: Oba poskytují výrazně více světla na silnici ve srovnání s minimálními normami ECE (např. verze Smart H4/H7 se chlubí až o 330 % vyšším jasem).
* Delší životnost: Oba se pyšní mnohem delší životností díky technologii LED a odolnosti vůči vibracím.
Klíčový rozdíl: NIGHT BREAKER LED Smart
Označení "Smart" v řadě OSRAM NIGHT BREAKER LED odkazuje na vývoj designu, konkrétně na:
* Vylepšenou kompaktnost: Řada NIGHT BREAKER LED Smart má inovativní a kompaktní design, který umožňuje snadnější instalaci a konverzi z halogenových na LED světla u většího počtu modelů vozidel.
* Rozšířenou kompatibilitu: Díky menším rozměrům výrazně rozšiřuje seznam kompatibilních vozidel, ve kterých je možné tyto retrofitové LED žárovky legálně používat (v schválených regionech).
Je důležité si uvědomit, že v této produktové řadě se termín "Smart" obvykle nevztahuje na bezdrátové funkce, jako je Wi-Fi, Bluetooth nebo ovládání pomocí aplikace. Jakékoli elektronické součásti (jako je Canbus řídicí jednotka nebo adaptér) v modelech LED Smart slouží k zajištění elektrické kompatibility se systémem vozidla, nikoli k bezdrátovému uživatelskému ovládání.
Pokud porovnáte "klasickou" NIGHT BREAKER LED s novějšími modely, jako je Smart nebo Speed, hlavním rozdílem bude obvykle úroveň jasu a kompatibilita/snadnost instalace. Například model Speed je zaměřen na maximální jas (až 450 % u některých typů) a instalaci 1:1, zatímco model Smart klade důraz na širokou kompatibilitu.