Zdravím, vyměnil jsem na OA zadní nápravu BPW 2100 dnes fa AL-KO, ale zadní tlumiče Sachs boge 38 1700 125 225,075 104 003G bohužel už nevyrábí .Nebyl by tady majitel OA LAIKA (kreos 3010, nebo jiný typ s AL-KO nápravou) ochotný zjistit typ tlumičů? Děkuji Turek
Ahoj,tak jim napiš, jaká je relativní náhrada.
N30/15X105A bohužel nedostupné, tak kdyby někdo věděl kde dohledat?
Lubos a DasaČlenPřidáno
před 1 rokPřed čtyřmi lety jsem řešil stejný problém, již nevyráběné tlumiče na zadní nápravu AL-KO u OA. Tehdy jsem sehnal kontakt na AL-KO Technology CZ s.r.o, Razov 1217, 76312 Vizovice, tel. 577 454 342. Vyhledali a dodali mi jiný typ, který ten původní nahradil.
Ahoj, mám sice jiný typ obytného auta, ale řešil jsem podobný problém. Doporučuji kontaktovat přímo AL-KO nebo některého ze specializovaných prodejců náhradních dílů na nápravy – často dokáží doporučit odpovídající alternativu za původní tlumiče. Případně zkuste hledat podle rozměrů a uchycení. Držím palce!
Rozmer a uchyceni nestaci, tlumic je nastaven na urcite mechanicke hmoty. Urcite bych tohle konzultoval s dealerem nebo vyrobcem. Najet na hrboly a dobre rozdovadet napravu diky nevhodnym tlumicum je rozhodne adrenalin.