Chtěl bych se zeptat také kde se to dá koupit? Nebo jste si vyráběli? Máme něco podobného, ale z pevných HT
trubek a to není úplně ono. Do čtyřech bot to nefouká rovnoměrně. Rád bych tedy zaměnil za tento typ.
Omlouvám se, ale nevím co je SZ. Petr
Nevadí ,já také neznal hned všechno ,SZ je soukromá zpráva. Když se přihlásíš ,tak to máš jako druhou řádku. Petr
Nechtelo se mi zcela ucpat vydech, ani neco vyndavat/prendavat, takze jsem vzal husi krk prumer 15mm, urizl si cca 4x 50-60cm (pri odstraneni zaklapky by se veslo do vydechu asi i 6 kousku na troje boty), do bot to fouka vyborne a kolem unikajici vzduch dal vytapi garaz… super i na promocene rukavice atd., pochopitelne lze strcit do jakehokoliv jineho vydechu bez nutnosti vyndavat klapku… presmerovat si timto zpusobem lze kousek tepla treba pres noc ke schodum (na v zime vecne mokry koberecek)
Ahoj přátelé, caravanisti,
Vzhledem tomu ,že mě v době konání brněnského veletrhu zaskočila nějaká nemoc a já se nemohl zúčastnit činím alespoň touto cestou a Ti z Vás kteří potřebujete sušák na boty nebo nějakou jinou drobnost do obytky nebo caravanu ozvěte se mě na SZ nebo na telefon, vše domluvíme.
Jinak všem přeji krásnou zimní sezonu a hlavně plno zdraví.
Petr, DBCAMP.EU
Kdybyste chteli jen ten rozbocovac a hadice si doplnili sami, je to jen 34g. Pouziju-li drazsi filament PETG s uhlikovymi vlakny, vejde se to do100Kc + postovne.