Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Výměna těsnění na dveřích ledničky

Poslední aktualizace před 4 měsíce
P
pbxpbxČlen
Přidáno před 8 měsíců
Mám lednici Dometic RM6401, u kterých by bylo potřeba vyměnit těsnění na dveřích. Nemá někdo s tímto zkušenosti? Kde koupit, jak vyměnit.

Další otázky k zamyšlení: Nejde těsnění nahradit něčím jiným? Nejde těsnění nějak oživit?

Děkuji z rady.
Z
ZangerrinusČlen
Přidáno před 8 měsíců
spej na oživení pneumatik
A
AutorollerČlen
Přidáno před 8 měsíců
M
MetylČlen
Přidáno před 8 měsíců
Regum. Supr srajda na cokoli gumovyho za cesky penize. Objednaval jsem to primo z druzstva, co to vyrabi snad uz od sociku, porad stejna receptura a supr.
P
pbxpbxČlen
Přidáno před 4 měsíce
Takže update je následující:

1) Místní ledničkář mě nepomůže, protože na tuto lednici nesežene těsnění.
2) KOV karavan centrum (doporučení od @Autoroller) mě také nepomohlo s výměnou těsnění řka, že těsnění je součástí dveří a ty se už nevyrábějí. Ale nabídli mi novou lednici za 57 tis. včetně instalace.
3) Tak se zdá, že srajda Regum je poslední šance.

Konec hlášení.
D
DZIZIČlen
Přidáno před 4 měsíce
můžu ti věnovat nepoužité nové těsnění z běžné lednice - pro pokus zda by tam nešlo nějak upravit.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: pbxpbx, Zangerrinus, Autoroller, Metyl, DZIZI
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 15
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025