Ahoj. Chystáme se na zimní hory a zajímalo by mne , jak máte v obytném autě vyřešenou izolaci podlahy v kabině, konkrétně polointegrál. Já používám reflexní folii s polystyrenem o tloušce cca 2 mm. Jedná se o folii za radiátory, ale není to nic moc.
Děkuji za rady. Tom
FunHlavní administrátorPřidáno
před 4 měsíceV podstatě nijak, jenom obyčejný koberec. Z kabiny jde zima. Zajímalo by mě, jestli to má nějaký polointegrál jinak. Jestli existuje dobře zateplený polointegrál.
Fun

😊
V kabině mám zátěžový koberec.Je dost silný a na spodní straně má gumu.
Na oknech zimní kabátek a na noc zatahuji závěsem kabinu od obytného prostoru.
Špindl -12 a pohoda.Polointegrál KNAUS
PetrMČlenPřidáno
před 4 měsíceJá jsem si napasoval 1cm karimatku a na ní normální kabinový koberec. Ale to je jen izolace podlahy, zima tam leze i jinudy. Dveře jsou plechové a promrzají, pokud nemáš celokabát. Taky záleží, jestli má auto výdech topení do kabiny, na starém autě jsem to neměl a bylo to fakt hodně znát. I okna se hodně mlžily, i když jsem měl přes ně venkovní kabát. Je to stále plechovka.
FunHlavní administrátorPřidáno
před 3 měsíceObávám se, že účinek této podložky bude jen velmi malý, protože pod sedadly nic nebude, a právě odtud obvykle přichází největší zima. Také se mi nechce s sebou tahat další věc, kterou bych musel neustále instalovat, zase sklízet a někde v garáži převážet.
🤔
Fun

😊
zdenek a Irena LbcČlenPřidáno
před 3 měsíceV kabině máme gumové koberce od firmy Auto Hotárek, v zadní části zátěžový koberec po celé podlaze. Funguje to skvěle po celý rok.