Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Thule vs Fiamma

Poslední aktualizace před 3 měsíce
J
JirkaLukeš123Nováček
Přidáno před 3 měsíce
Čau,
stojím teď před rozhodnutím, že bych si na svoje obytné auto pořídil novou markýzu. Aktuálně tam mám Thule 5200 se kterou upřímně zas tak spokojený nejsem. Kvalita není taková jak bych čekal, hlavně v létě je problém s náhradními díly a na autě mi tak nějak prostě nesedí. Zvažoval jsem Fiammu, kterou už jsem dokonce kdysi měl na karavanu, ale to už je nějaký pátek zpátky a nevím kam se přesně Fiamma posunula. Upřímně byl jsem s ní spokojen, ale nevím jestli kvalita šla dolů, nebo nahoru, nebo jak je to právě s náhradními díly. Budu určitě rád za jakékoli tipy, nebo zkušenost ať už s jednou, nebo s druhou značkou.
Dík.
T
Tomik KraluČlen
Přidáno před 3 měsíce
Ahoj
Já jsem měl vždy markýzu jen Thule a zatím spokojenost až na to, že se mi na jedné straně úplně nedovirala. Zůstalo na jedné straně vždy cca půl centimetru. Letos v létě mi náhlý poryv větru zlomil jedno rameno a neměli ho ani ve Světě karavanů. Nakonec jsem ho koupil u jednoho prodejce kousek od Příbrami. Takže s díly jsem naštěstí velký problém neměl.
PepiPepiČlen
Přidáno před 3 měsíce
Ahoj měl jsem na několika autech Fiamu,na novou adrii jsem nechal dát thule,myslel jsem ,že bude kvalitnější a neni,jedna vzpěra mi po aretaci sjíždí dolů,jedna zarážka ramene ulomená(hlinikový chabrus)asi je dnes vše stejné.Ale s Fiamou jsem na 3OA problém neměl.
J
JirkaLukeš123Nováček
Přidáno před 3 měsíce
Čau,
děkuju Vám moc za rady. Co se týče Fiammy, tak jsi asi měl tuhle že: https://www.svetk...ede_z6506/ Dříve jsem jí taky měl na karavanu, a spokojenost určitě byla. Předpokládám že kvalita je i po letech stejná že?
Díky za názory a odpovědi.
Upravil Fun dne 05.02.2026 21:51, před 3 měsíce
V
VlastraČlen
Přidáno před 3 měsíce

Tomik Kralu napsal:

@Tomik Kralu - Ahoj
Já jsem měl vždy markýzu jen Thule a zatím spokojenost až na to, že se mi na jedné straně úplně nedovirala. Zůstalo na jedné straně vždy cca půl centimetru. Letos v létě mi náhlý poryv větru zlomil jedno rameno a neměli ho ani ve Světě karavanů. Nakonec jsem ho koupil u jednoho prodejce kousek od Příbrami. Takže s díly jsem naštěstí velký problém neměl.

S tím nedovíráním mám problém i na Fiammy,aby 100% dosedla,tak ručně dorazit,ale většinou se 5-8 mm otevírá na zadní straně auta.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: JirkaLukeš123, Tomik Kralu, Pepi, Vlastra
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 12
Členové online 2
Standa a Jana, Tomik Kralu

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025