Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Londýn, LEZ a eTP

Poslední aktualizace před 2 měsíce
D
DDTČlen
Přidáno před 3 měsíce
Mam dotaz stran elektronickeho TP. Predchozi auto melo klasicky TP. Kdyz jsem zadal o povoleni LEZ [Nizkoemisni zona] pro Londyn, ulozil jsem do eformulare scan papiroveho TP a obdrzel jsem zpetne do 1 mesice registraci.
Zel nove auto uz nema papirovy TP. Poslal jsem tedy vypis z elektronickeho TP. Uz je to rok a nic.

Mate nekdo radu, jak dosahnout registrace pro LEZ v Londyne i s eTP? Diky.
Knaus Van i650MEG, 2017
D
DDTČlen
Přidáno před 3 měsíce
Už vyřešeno. Před rokem to ještě nefungovalo, ale teď to prošlo jako po másle.
D
DDTČlen
Přidáno před 2 měsíce
Ještě, abych to uzavřel... "po másle" znamená, že se mi okamžitě ozvali, ale při bližším čtení jsem zjistil, že...

... jsem vlastně jen registrovaný v systému, ale že vozidlo neodpovídá podmínkám ULEZ.

Tak jsem jim napsal dopis, ve kterém jsem jim opět poslal kopii TP, že vozidlo odpovídá Euro VI.
A oni mi odpověděli, že jim musím poslat technický průkaz (ano ten. který jsem jim poslal už 2x).
Takže jsem jim jej poslal ještě jednou s vysvětlením, že se v ČR změnil zákon a od 1.1.2024 lze u nově registrovaných aut doložit pouze elektronický TP. Citace zákona atd.

Teprve poté, tedy dnes, mi přišlo potvrzení pro LEZ, ULEZ a Blackwall and Silvertown Tunely. Tak pokud někdo pojedete do Londýna, nepodceňujte to. Může to vyjít draho.
Knaus Van i650MEG, 2017
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: DDT
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 20
Členové online 1
Stenly6

Celkem členů: 16,706
Nejnovější člen: Renije
TOPlist

Copyright © 2025