43 dnů ?? to máš teda výdrž , ja když skládám kauci za auta někde venku mimo čr a není vrácená do dvou hodin po vrácení auta tak jsem velmi neodbytný a volám a volám , a zpoždění se mi stalo jen jednou na Kypru a kauci vrátily až druhý den po velmi bouřlivém telefonu ,takže jsem z nich vytřískal 50 procent slevu na další zápujčku , no ale asi jim napiš do datovky at máš nějaký doklad o tom že to četli a pak policie a trestní oznámení ....
No jo, mám i jiné starosti, tak jsem neměl moc čas se tomu věnovat.
Policie a trestní oznámení mi moc nepomůže, je to spíš na občansko-právní soud. Aby se policie zabývala trestním oznámením, musel bych doložit, že pan Gabrhelík od začátku jednal s úmyslem mi tu kauci nevrátit. Což asi nedokážu. Leda že by se třeba ukázalo, že další jeho klienti jsou na tom stejně jako já. Proto jsem tady ten dotaz položil, aby se mi případně ozvali.
Ahoj.
Podivej se do google maps na recenze karavanemdosveta a zjistis, ze v tom rozhodne nejsi sam.
Upravil mirda-cb dne 25.06.2025 21:46,
před 10 měsícůNo jo, pravda. Bohužel mě nenapadlo se na Google Maps podívat. Po minulé zkušenosti, kdy všechno proběhlo bez nejmenšího problému, jsem tam šel slepě znovu. Naději mi dává, že tam někdo píše: "Měsíc jsem to z nich nemohl dostat"... takže nakonec dostal. Tak mi držte palce, třeba to z něj taky dostanu. Zítra mu jde předžalobní výzva.
Dobrý den, ještě bych to napsal na FB,to se Vám ozve více lidí,a nebo zkusit Černé ovce.Hodně štěstí a pevné nervy.Mariàn
Dobrý den, děkuji na Facebook myslíte kam konkrétně?
Nejsmutnější je na tom to že může dále okrádat další lidi aniž by mu něco hrozilo...snad brzy narazí...