Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Zkušenosti s půjčovnou Karavanem do světa

Poslední aktualizace před 2 měsíce
V
VladaKNováček
Přidáno před 10 měsíců
Ahoj,

vím, že na tohle fórum chodí spíš MAJITELÉ karavanů a bydlíků, ale třeba sem občas zavítá i někdo, kdo si je jen půjčuje z půjčoven.

Chci se zeptat, jestli někdo máte zkušenosti s brněnskou půjčovnou Karavanem do světa, https://www.karav...dosveta.cz

Měli jsme z této půjčovny půjčený obytňák před cca 5 lety, tenkrát proběhlo všechno bez problémů, kauci jsem tenkrát složil hotově a majitel pan Gabrhelík mi ji vrátil při vrácení auta. Teď jsme v květnu měli půjčený přívěs, kauci jsem tentokrát složil na účet a při vracení jsme se dohodli, že zase zpět na stejný účet mi ji vrátí. Dnes je to 43 dnů, co jsem karavan vrátil, a na vrácení kauce pořád čekám. Pan Gabrhelík mi nebere telefon a když zavolám z jiného telefonu, tak to vezme, hrozně se omluví a slíbí, že to hned zkontroluje. Ale dny dál plynou a zřejmě pořád kontroluje.

Pokud by tady byl někdo, kdo má s panem Gabrhelíkem podobnou nebo třeba i nějakou jinou zkušenost, byl bych rád, kdyby se mi ozval.

Díky
Vláďa
Z
ZangerrinusČlen
Přidáno před 10 měsíců
43 dnů ?? to máš teda výdrž , ja když skládám kauci za auta někde venku mimo čr a není vrácená do dvou hodin po vrácení auta tak jsem velmi neodbytný a volám a volám , a zpoždění se mi stalo jen jednou na Kypru a kauci vrátily až druhý den po velmi bouřlivém telefonu ,takže jsem z nich vytřískal 50 procent slevu na další zápujčku , no ale asi jim napiš do datovky at máš nějaký doklad o tom že to četli a pak policie a trestní oznámení ....
V
VladaKNováček
Přidáno před 10 měsíců
No jo, mám i jiné starosti, tak jsem neměl moc čas se tomu věnovat.

Policie a trestní oznámení mi moc nepomůže, je to spíš na občansko-právní soud. Aby se policie zabývala trestním oznámením, musel bych doložit, že pan Gabrhelík od začátku jednal s úmyslem mi tu kauci nevrátit. Což asi nedokážu. Leda že by se třeba ukázalo, že další jeho klienti jsou na tom stejně jako já. Proto jsem tady ten dotaz položil, aby se mi případně ozvali.
M
mirda-cbČlen
Přidáno před 10 měsíců
Ahoj.
Podivej se do google maps na recenze karavanemdosveta a zjistis, ze v tom rozhodne nejsi sam.
Upravil mirda-cb dne 25.06.2025 21:46, před 10 měsíců
V
VladaKNováček
Přidáno před 10 měsíců
No jo, pravda. Bohužel mě nenapadlo se na Google Maps podívat. Po minulé zkušenosti, kdy všechno proběhlo bez nejmenšího problému, jsem tam šel slepě znovu. Naději mi dává, že tam někdo píše: "Měsíc jsem to z nich nemohl dostat"... takže nakonec dostal. Tak mi držte palce, třeba to z něj taky dostanu. Zítra mu jde předžalobní výzva.
P
PepekČlen
Přidáno před 2 měsíce
Dobrý den, mám stejnou zkušenost, normálně mě okradl a ještě se tomu směje a tvrdí že nemá...můžem se spojit.
Angry
M
MarianMČlen
Přidáno před 2 měsíce
Dobrý den, ještě bych to napsal na FB,to se Vám ozve více lidí,a nebo zkusit Černé ovce.Hodně štěstí a pevné nervy.Mariàn
P
PepekČlen
Přidáno před 2 měsíce
Dobrý den, děkuji na Facebook myslíte kam konkrétně?
Nejsmutnější je na tom to že může dále okrádat další lidi aniž by mu něco hrozilo...snad brzy narazí...
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: VladaK, Zangerrinus, mirda-cb, Pepek, MarianM
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 38
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025